Bachelor in milieustudies

Aquinas College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in milieustudies

Aquinas College

Hoe wij anders zijn

 1. Thomas is een van de slechts twee liberal arts colleges in Michigan een geografie belangrijke bieden.
 2. Faculteit hebben expertise in de triade van de geografie: fysische geografie, sociale geografie, en geografische technieken.
 3. Studenten hebben de mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen door middel van-faculteit gerichte onderzoeksprojecten (bv Mohler-Thompson Summer Program) en stages in de lokale gemeenschap (bv, Stad van Grand Rapids, Grand Valley Metro Raad, Michigan Department of Transportation, en anderen).
 4. Aquinas aardrijkskunde afgestudeerden zijn werkzaam in een breed scala van banen, waaronder: stedenbouwkundige, dam inspecteur, onroerende voorheffing assessor, natuur- en milieueducatie, GIS regisseur en universiteitsprofessor.
 5. Een sterke, brede curriculum in de geografie bereidt studenten goed om door te gaan naar school afstuderen. Sinds 2006, 100% van de afgestudeerden van toepassing zijn op de geografie graduate programma's zijn toegekend assistentschappen of beurzen.
 6. In de afgelopen 10 jaar, zijn geografie majors gegaan om te studeren aan graduate schools in de VS en de wereld, waaronder: Syracuse University, University of Oregon, de Universiteit van Georgia, Rutgers University, Cal Poly, University of Wyoming, Universiteit van Swansea (Wales) , Universiteit van Texas in Austin, en tal van regionale instellingen.
 7. Graduate David Baylis '06 was een Fulbright-Hays Fellow in Turkije voor 2014.
 8. Beide cartografie (map maken) en GIS (Geografische Informatie Systemen) zijn volledige semester klassen, waardoor de studenten een sterke achtergrond in geografische technieken.
 9. We gebruiken dezelfde GIS-software als de lokale, provinciale en federale agentschappen, zodat studenten de vaardigheden voor het instapmodel werkgelegenheid op het gebied van GIS.
 10. De meeste geografie programma's zijn te vinden in grote universiteiten waar de faculteit werk meestal met studenten, maar Aquino onze geografie studenten zijn onze enige majors.

Environmental Studies Major

Studenten wiens belang en natuurlijk het werk zijn geconcentreerd in de wetenschap zal een Bachelor of Science (BS) diploma te verdienen, terwijl die meer geïnteresseerd zijn in de menselijke / zal culturele cursussen een Bachelor of Arts (BA) diploma te verdienen.

Studenten kiezen voor het Environmental Studies programma moet het bespreekbaar cursussen en / of de milieuvergunning praktijkervaring met de toestemming van de Environmental Studies coördinator en / of adviseur, en hun academische adviseur te regelen. Geen van de 32 uur semester geldt voor eerste grote van de student. De student die de grote cursussen is voltooid, plus de juiste krediet in een groot veld of departementale concentratie, kunnen afstuderen met een dubbele major op terreinen als biologie-Environmental Studies, Geography-Environmental Studies, Chemie-Milieu, sociologie-Environmental Studies, et al.

Een student kan een Environmental Studies belangrijke na te streven als een tweede grote samen met alle andere grote.

Major Vereisten

Tweeëndertig (32) semester uur. Vereist (CORE) cursussen:

 • EL100 Inleiding tot Environmental Studies (3) NN
 • EL301 Geavanceerde Environmental Studies (3)
 • GY101 Earth Environments (4) NL
 • BY123 Inleiding tot Environmental Biology (3) NL
 • CY101 Milieu Chemie (3) NL OR CY102 Chemie voor Non-Major (3) NL
 • GY120 Sociale Geografie (4) PGC, huisarts of SY103 Culturele Antropologie (3) PCG, GP
 • GY385 Geografische Informatie Systemen - GIS (4)
 • EL490 geavanceerde technieken en onderwerpen (4)
 • EL499 Environmental Studies Capstone Research Seminar (1)
 • SB100 Industrial Ecology (3)

Studenten kunnen krediet in de richting van een Environmental Studies belangrijke winnen door het inschrijven in het volgende:

Keuzevakken:

 • EL310 Special Topics in Environmental Studies (3)
 • SB201 Environmental Business Management (3)
 • GY370 Geography of Water Resources (3)
 • EL / PS / SB346 Milieubeleid en Politiek: Issues & Approaches (3)
 • EL395 veldervaring in Environmental Studies (Variable)
 • EL398 Readings in Environmental Studies (Variable)
 • EL399 Independent Project in Environmental Studies (Variable)

Studenten moeten een graad van "C" of hoger in cursussen die ze willen meetellen voor hun Environmental Studies belangrijke verdienen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Grand Rapids, Michigan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates