Bachelor in milieustudies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De milieustudies belangrijkste is interdisciplinair en biedt studenten een verscheidenheid aan wetenschappelijke, sociale, economische en politieke perspectieven op de milieuproblematiek.

Deze studie zal de mogelijkheid voor studenten om zich te concentreren op de groeiende interfaces van de biologie, scheikunde en aardwetenschappen zoals toegepast op de omgeving te bieden.

Wisconsin Lutheran College biedt een omgeving waarin een student de complexiteit van de schepping kunnen studeren in een klaslokaal waar Gods ingewikkelde ontwerp kan worden als zodanig erkend. De studie van het milieu en de relatie die mensen hebben met de omgeving en met elkaar over milieukwesties worden aangepakt vanuit een christelijk perspectief. Deze belangrijke helpt bereiden studenten actief in de samenleving als rentmeesters van Gods schepping te zijn.

Milieuvraagstukken vs. Environmental Science

De milieustudies belangrijkste bereidt studenten voor graduate studie of een loopbaan in milieuvriendelijke aanverwante gebieden, wetgeving, of de student gewenste accent. Het is interdisciplinair, waarbij minder kredieten in de wetenschappen dan het milieu belangrijke wetenschap, en omvat cursussen van andere academische disciplines.

Wat maakt het programma Distinctive?

Terwijl de milieustudies grote vereist minder wetenschap cursussen, studenten nog steeds profiteren van actieve betrokkenheid in het onderzoek met professoren, een praktijk niet vaak gevonden in undergraduate programma's. WLC De locatie biedt ook unieke mogelijkheden voor milieustudies studenten, met inbegrip van nabijgelegen ecologisch belangrijke meren, rivieren en beken. WLC's samenwerking met de Universiteit van St. George's in Grenada biedt WLC leerlingen kansen bieden om deel te nemen in de mariene en zoetwater studies. Studenten hebben ook de mogelijkheid om docenten te helpen bij de verdere ontwikkeling van de WLC regen tuin, compostering, het beheer van organisch afval, en bodem onderzoek en analyse. In aanvulling op de wetenschap en onderzoek mogelijkheden, studenten zijn in staat om een ​​gebied van de nadruk van bedrijfskunde, communicatie, geschiedenis, filosofie of selecteren, waardoor de student om het programma aan individuele carrière ambities en academische doelen te bereiken op maat.

Academici en ONDERZOEK

Student Research

Milieustudies majors kunnen deelnemen aan een aantal goed gefinancierde projecten in de aquatische ecologie in zowel lokale en tropische stroomgebieden, of onderzoek op het gebied van onderzoek naar de verschillen tussen de inheemse planten en invasieve soorten in de sanering van het afvalwater. Studenten kunnen ook helpen bij het onderzoek op zoek naar fosforconcentraties te verminderen in het effluent van rietvelden. Verder onderzoek kan de bodem onderzoek en analyse, het onderzoek in de WLC regen tuin, deelname aan WLC educatieve compostering site, en onafhankelijk onderzoek in verband met ambitieuze studiegebieden.

State-of-the-art faciliteiten

De biologie en chemie-afdelingen zijn gevestigd in Generac Hall. Dit 81.700 vierkante voet faciliteit maakt undergrads om state-of-the-art apparatuur en technieken die studenten op vele andere instellingen geen toegang tot tot graduate school zou moeten ervaren. Lab onderzoek biedt studenten ervaringsleren kansen die hen vertrouwd te maken met de analytische chemie en instrumentele technieken. Learning concepten in de biologie, scheikunde, natuurkunde, en de bodem is van belang voor het begrijpen van de processen en bereidt studenten voor op een verscheidenheid van loopbanen in de wetenschap.

BUITEN DE KLAS

Veldonderzoek

Verschillende nabijgelegen, ecologisch belangrijke meren, rivieren en beken bieden unieke kansen voor veldonderzoek in aquatische ecologie. In het verleden hebben de studenten geholpen evalueren van de efficiënte van een poreus gesteente barrière in Lake Michigan ontworpen om vis weg te houden van een nabijgelegen elektrische genereren station. Studenten ook SCUBA-inspecties uit te voeren en onderwater video op te nemen. Studenten hoeven niet ver te reizen om onderzoek en analyse uit te voeren, in plaats daarvan gebruik van WLC's eigen regen tuin, SPADE (bodem, plant, agronomische, afbraak en milieu) onderzoek plot, en educatieve compostering plaats.

In het buitenland studeren

Afhankelijk van de keuzevakken geselecteerd, kan milieustudies studenten kiezen om te participeren in het onderzoek in verschillende tropische omgevingen. Studenten reisde onlangs naar Discovery Bay, Jamaica, voor de exploratie van het koraalrif, schildpad gras bedden, rotsachtige kust en mangrove moeras. Mariene biologie onderzoek in Grenada geeft studenten de mogelijkheid om te helpen bij het vaststellen van biologische monitoring in een zeereservaat off haar zuidwesten kust.

Graduate School en de loopbaan

Hogeschool

Milieustudies majors kunnen ervoor kiezen om hun opleiding in de wetenschap disciplines blijven. Een WLC milieustudies graad biedt een solide educatieve stichting, en robuuste undergraduate onderzoekservaring, waarop men kan slagen in graduate klassen.

Carrière

Een bachelor's degree in milieu-studies uit WLC kan een succesvolle carrière te leiden in een breed scala van beroepen, met inbegrip van milieu advocaat, grassroots organisator, ecotoerisme consultant, milieu non-profit organisatie leider, journalist van het milieu, recycling-coördinator, of de natuur te behouden manager.

12
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Wisconsin Lutheran College is a four-year liberal arts college affiliated with the Wisconsin Evangelical Lutheran Synod. It is located in Milwaukee. The college has a two-semester academic year and aw ... Lees meer

Wisconsin Lutheran College is a four-year liberal arts college affiliated with the Wisconsin Evangelical Lutheran Synod. It is located in Milwaukee. The college has a two-semester academic year and awards the Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Science in Nursing, and Master of Arts degrees with liberal arts and professional majors and several pre-professional programs. Lees Minder