Bachelor in milieutechniek

Grupo Tiradentes

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in milieutechniek

Grupo Tiradentes

Begrijp de grenzen van de natuur en het bevorderen van duurzame ontwikkeling voor de bestendiging van het leven, het is de energie die de milieu-engineering beweegt. Combineer economische groei met behoud van natuur is een fundamentele activiteit voor de hele wereld.

De Environmental Engineering verloop van Facipe is geautoriseerd door de MEC. Studeren in Facipe is om duurzame oplossingen voor te stellen om de kwaliteit van leven te verzekeren.

Arbeidsmarkt

De groeiende bezorgdheid voor het milieu is Environmental Engineering een van de meest veelbelovende beroepen van de toekomst. Afvalbeheer steeds belangrijker met de goedkeuring van het nationale beleid van vast afval in 2010, tot vaststelling van strenge normen voor verwijdering; de snelle groei van steden en stedelijke bezetting, orde studies van de socio-milieu-impact; en een hoge mate van aantasting van het milieu zijn factoren die de opwarming van de arbeidsmarkt veroorzaken in zowel de publieke als de private sector.

Tijdens zijn studie aan Facipe uit de eerste helft is het mogelijk om ervaring op te accumuleren door middel van betaalde stages met subsidies tussen de R $ 400,00 en R $ 724,00, aangeboden door de instelling en aangesloten bedrijven door middel van het podium midden. Na het voltooien van de afgestudeerde aanvangssalarissen hoger zijn dan de R $ 3.500,00. Gedurende de carrière gemiddelde salaris van meer dan R $ 10.0000.00.

Studeren in Facipe is van te voren uw tijd en streven naar een toekomst van vele successen.

veld

Bevorderen van duurzame en winstgevende ontwikkeling is de dagelijkse uitoefening van de milieu-ingenieur die werkt met het behoud van water, lucht en bodem. Naast de juiste behandeling van afval en het herstel van aangetaste gebieden.

Beroepsonderwijs in Facipe kan de prestaties op verschillende gebieden, uit de evaluatie van de mogelijke effecten van een proces of product op het milieu, om hulp voor het bereiken van de certificering ISO 9000 en ISO 14000. Bereid milieueffectrapportages, ontwikkelen bestrijding van verontreiniging instrumenten, om projecten te ontwikkelen voor het herstel van verontreinigde of aangetaste gebieden, te rationaliseren het gebruik van de watervoorraden zijn enkele van de mogelijkheden van de actie. U kunt ook de academische carrière, ooit nagedacht over het feit dat een onderzoeker of docent te volgen? Het gebied is enorm en de keuze is aan jou!

Algemene doelstelling:

Vorm reflectieve, kritische en creatieve professionals met de mogelijkheid om op te treden op milieugebied in een multidisciplinaire en interdisciplinaire manier, het opsporen en het presenteren van oplossingen met betrekking tot het behoud van de natuurlijke hulpbronnen, voorkoming van verontreiniging, en Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer, en aldus bijdragen tot het bereiken van de gewenste duurzame ontwikkeling.

Specifieke doelstelling:

• Het ontwikkelen van vaardigheden en capaciteiten in de planning en het beheer van milieu-attributen voor duurzame ontwikkeling; • Het stimuleren van onderzoek en het wetenschappelijk onderzoek dat bijdraagt ​​tot het begrijpen van de milieuproblematiek en kan dus interfereren met de proactieve wijze proces; • Voer acties die preventie en / of herstel van de aantasting van het milieu te zorgen voor een betere kwaliteit van leven voor de bevolking vervuiling te verstrekken; • Om studenten om acties, toespraken en kennis die kan leiden tot blijvende uitoefening van verantwoordelijk burgerschap te delen mogelijk te maken; • Gebruik de waarden en attitudes op basis van ethische principes om beroepspraktijk relevant; • Om te handelen in het management processen en ruimtelijke ordening en het toezicht op en de beperking van de milieueffecten, de gerelateerde diensten; • Onderzoek, ontwikkeling en het gebruik van nieuwe technologieën voor de sociaal-economische ontwikkeling zonder nadelige gevolgen voor het milieu; • Ontwikkelen van geïntegreerde activiteiten met andere gebieden van expertise om oplossingen en alternatieven in het gezicht van milieu-problemen te bespreken; • Zorg voor technische expertise voor de ontwikkeling van sanitaire voorzieningen programma's.

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
10 semesters
Voltijd
Price
Prijs
- R $ 519,35 * * De 35% korting op de termijnen van de 1e helft zijn samengesteld uit 20% korting + 15% van tevoren een betaling op de 15e van de maand volwassenheid te maken.
Locations
Braziliƫ - Aracaju, Sergipe
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2019
Braziliƫ - Aracaju, Sergipe
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan