Bachelor in mobile computing

Amman Arab University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in mobile computing

Amman Arab University

Mobiel computergebruik is het verspreiden zeer snel in de vorm van mobiele producten en oplossingen, zoals smartphones, tablets, draadloze infrastructuur en data-abonnementen draadloos. Geïnteresseerde professionals kunnen online te nemen of in-class cursussen om hun Mobile Computing kennis en vaardigheden te benutten.

Echter, jongeren dergelijke cursussen vinden moeilijk om te profiteren van als zodanig cursussen vereisen deelnemers om uitstekende kennis en hands-on ervaring in de verschillende gebieden die de ruggengraat vormen van Mobile Computing consolideren zoals Computing en programmeertalen; Ontwikkeling / Test / Operation Platforms; Netwerken en Wireless Network Systems; Besturingssystemen; Internet Technologies (bijvoorbeeld Web-servers en scripting talen zoals Servlets, JSP, etc.), Data Centers, etc. Zo is het van essentieel belang geworden dat de Academia neemt zijn rol te ontwikkelen en aanbieden van fatsoenlijke undergraduate programma's die zich richten op Mobile Computing.

Het topmanagement bij Amman Arab University besefte hoe belangrijk het is om te ontwikkelen en bieden een fatsoenlijke Mobile Computing undergraduate programma. Bijgevolg wordt Amman Arabische universiteit beschouwd als de eerste universiteit in de regio om een ​​dergelijk programma te bieden. Net als bij elk ander onderwerp dat moet een aantal pijlers geïdentificeerd worden voor het onderwerp van Mobile Computing. Bijvoorbeeld, Project Management heeft drie pijlers; "On-Time", "Meet Specs" en "binnen het budget". Daarom wordt een project succesvol als en alleen als (i) het is voltooid op tijd per het projectplan beschouwd, (ii) de te leveren prestaties en resultaten voldoen aan de zakelijke en technische specificaties die in een vroege fase van het project werden gedefinieerd, en (iii) de totale kosten niet hoger zijn dan de goedgekeurde begroting. Ook de belangrijkste pijlers van een Mobile Computing undergraduate programma vertegenwoordigd zijn bij het verkrijgen van voldoende kennis van de volgende; (I) Software-as-a-Service (SaaS), (ii) Platform-as-a-Service (PaaS), (iii) Infrastructure-as-a-Service (IaaS), en (iv) Database-as- a-service (DaaS). Die allemaal verondersteld te behoren tot de cloud computing Umbrella. In aanvulling op deze pijlers, na de voltooiing van een Mobile Computing undergraduate programma, de student moet zijn geweest toen uitgerust met voldoende kennis en ervaring in netwerken en Wireless Network Systems, programmeertalen zoals Java en C ++, datastructuren, Operating Systems, web Development, web tools and Technologies, etc.

Hierbij de faculteit Informatica en Informatica aan Amman Arabische universiteit wil graag van deze gelegenheid om de middelbare school afgestudeerden en technische medewerkers op de verschillende telecommunicatie / networking / web service providers uit te nodigen om haar unieke Mobile Computing-programma te overwegen te nemen.

Visie

Een vooraanstaande afdeling in de regio in het leveren van afgestudeerden die zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, onderhouden, exploiteren en beheren van applicaties voor mobiele apparaten.

Missie

Bereid gekwalificeerde afgestudeerden op het gebied van Mobile Computing als een poging om te voldoen aan de behoeften van de lokale en regionale arbeidsmarkten; staat vervullen onderscheiden projecten; in staat is het helpen van infrastructurele ontwikkelingen en het bevorderen van de kenniseconomie; en in staat om het ontwikkelen en verbeteren van de prestaties van de lokale maatschappelijke organisaties.

MC Program Leerdoelen

Binnen een paar jaar na zijn afstuderen met deze mate, Mobile Computing afgestudeerden zal:

  1. Beschikken over de nodige vaardigheden van theoretische en toegepaste kennis op het gebied van Mobile Computing.
  2. Hebben de professionele competenties en oefenen hun beroep met vertrouwen en regionaal concurrentievermogen met anderen.
  3. Doorgaan tot levenslang leren en professionele ontwikkeling te midden van toekomstige technologische veranderingen.
  4. Wees actieve leden van teamwork met professionele en ethische verantwoordelijkheden, en kennen de behoeften van de gemeenschap.

MC Programma Learning Outcomes

Student Resultaten beschrijven wat de studenten wordt verwacht dat ze kennen en kunnen doen op het moment van afstuderen. Deze hebben betrekking op de kennis, vaardigheden en gedrag dat de studenten verwerven als ze verder komt in het programma. Een afgestudeerde van de Mobile Computing Program zullen aantonen: (a) Een vermogen om kennis van informatica en wiskunde passend student resultaten van het programma en aan de discipline toe te passen.

(B) Er is een mogelijkheid om een ​​probleem te analyseren en te identificeren en te definiëren de rekenkracht eisen die past bij de oplossing.

(C) Een vermogen om te ontwerpen, implementeren en evalueren van een computer-based systeem, proces, component, of een programma om de gewenste behoeften te voldoen.

(D) Het vermogen om effectief te functioneren in een team om een ​​gemeenschappelijk doel te bereiken.

(E) Een goed begrip van de professionele, ethische, juridische, veiligheid en sociale kwesties en verantwoordelijkheden.

(F) Het vermogen om effectief te communiceren met een scala aan doelgroepen (g) Een mogelijkheid om de lokale en globale impact van computergebruik op individuen, organisaties en de samenleving te analyseren.

(H) erkenning van de behoefte aan en het vermogen om deel te nemen bij de verdere professionele ontwikkeling.

(I) Er is een mogelijkheid om de huidige technieken, vaardigheden en instrumenten die nodig zijn voor het berekenen van de praktijk te gebruiken.

(J) De mogelijkheid om toe te passen berekenen van algoritmische en netwerken principes in het modelleren en ontwerpen van mobiele systemen.

(K) Het vermogen om het ontwerp en de ontwikkeling van principes toe te passen in de bouw van mobiele software systemen van uiteenlopende complexiteit.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Jordaniƫ - Amman, Amman Governorate
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates