Bachelor In Mode Business Management

The College of Fashion & Design, Dubai

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Mode Business Management

The College of Fashion & Design, Dubai

De modeindustrie heeft nu een personeelsbestand nodig die beschikt over een verscheidenheid aan managementvaardigheden om een ​​bedrijf te beheren vanaf het opstartstadium naar een meer ontwikkeld bedrijfsmodel. Studenten krijgen een begrip van textiel, kleding constructie, kwaliteitscriteria en kleding merchandising. Zij assimileren ook hoe u marketing-, boekhoudkundige, financiële en andere zakelijke concepten wilt toepassen die nodig zijn voor de besluitvorming die zij in hun toekomstige loopbaan zullen tegenkomen.

Het 4-jarige programma creëert het complete managementfiguur, een bekwaam persoon in de mode, iemand die bereid is om te werken binnen alle realms van de industrie. Aan het einde van het programma tonen de studenten de kennis en voorbereiding die ze nodig hebben om volwassen te worden in grote creatieve managers of zelfs hun eigen label te starten.

Vision

De bacheloropleiding in Fashion Business Management streeft ernaar de studenten een connectie te geven aan alle facetten van de mode-industrie van productontwerp en ontwikkeling om uiteindelijk te richten op marketing en management.

PROGRAMMA MISSIE

De missie van het Fashion Business Management programma is om studenten voor te bereiden op loopbanen in de professionele arena of om voort te gaan met nagraadse studies. Het geven van leerlingen een leeromgeving die creativiteit, moderne bedrijfstechnieken, onderzoek en wereldwijde perceptie versnelt doet dit.

Structuur

Het 126 credit curriculum is ontworpen om studenten te voorzien van een brede blootstelling aan alle aspecten van Fashion Business Management, terwijl ze zich concentreren op specifieke concentratieruimten voor het belonen van carrières in modebedrijven en industrieën. Het uiteenlopende aanbod van cursussen die in het programma worden aangeboden introduceren de studenten in een breed scala aan expertise en kennis in de algemene opleidingen, mode business management functionele gebieden en mode-business management electives. 33 studiepunten in de Algemene Opleidingscursussen voor Persoonlijke & Professionele Ontwikkeling, de competentie in Fashion Business Management is behaald door de studie van 54 credit core courses en competenties in een specifiek businessgebied worden bereikt door middel van de studie van 21 credit-concentratiekursussen. De 15 credit elective cursussen en 3 studiepunten voor stage zijn ontworpen om de kennis en het perspectief van de studenten op het gebied van Fashion Business Management verder te verbreden dan hun concentratiegebied.

Concentraties

  • Concentratie Mode Retail Management
  • Concentratie Mode Promotie
  • Keuzevakken voor de bachelor in Fashion Business Management

Vereisten

  • Algemene Onderwijs Eisen
  • Kernvereisten voor mode en ontwerp
  • Fashion Business Management
  • Fashion Business Management Keuzevakken
  • Stage

Leer- en onderwijsstrategie

De bacheloropleiding in Fashion Business Management is gebaseerd op de principes die de meest effectieve educatieve ervaring combineert gestructureerd onderwijs en persoonlijke ontwikkeling.

Het programma is gebaseerd op een reeks onderwijsmethoden, waaronder lezingen, open discussies, projecten, teamwork en het analyseren van casestudies om creativiteit te creëren in de definitie van eigen identiteit en professionele progressie. Cursussen worden geëvalueerd op een verscheidenheid aan output, waaronder: mondelinge, schriftelijke, digitale, visuele presentaties en meer diepgaande technische bedrijfsplannen en strategieën.

Opdrachten worden ontworpen om studenten te helpen kennis, vaardigheden en vertrouwen te ontwikkelen om hun volle potentieel te bereiken.

Assessments

Cursussen worden geëvalueerd op een verscheidenheid aan output, waaronder: mondelinge, schriftelijke, digitale, visuele presentaties en meer diepgaande technische presentaties zoals prototyping ad mock ups. Opdrachten worden ontworpen om studenten te helpen kennis, vaardigheden en vertrouwen te ontwikkelen om hun volle potentieel te bereiken. Er zal een 'feed forward' op de benadering van de assessmenttaken worden aangenomen om studenten te helpen hun huidige prestatieniveau te verbeteren voor toekomstige evaluaties. Elke student krijgt een adviseur toegewezen die de voortgang van de student zal begeleiden en monitoren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 11, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Information
Deadline
Locations
Dates