Bachelor in modefotografie - 3 jaar

Ferrari Fashion School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in modefotografie - 3 jaar

Ferrari Fashion SchoolDe fotografiecursus met Modefotografie specialisatie is bedoeld om een ​​professionele figuur op te leiden die een diepgaande kennis en vaardigheden heeft in het modeveld: een auteur en een kunstenaar die creatieve en ontwerpende vaardigheden heeft, samen met een esthetische gevoeligheid die gericht is op mode en in staat is Gebruik de fotografische afbeelding als een kanaal van visuele communicatie. De mode-professionele fotograaf combineert de technische competenties met creatieve en esthetische, waarbij aandacht wordt besteed aan de perceptie en communicatie van levensstijl in verband met mode.

Professional verkooppunten: Aan het einde van het onderwijspad kan de student actief zijn in de werkomgeving van de modeomgeving: uitgeverij, wij, televisie, fotografiebureaus, postproductie, freelance, werken als fotograaf, uitgever van fotografen, fotografie styling, kunst Koper, studio manager, foto editor.

Toelatingsvoorwaarden

De cursus is gericht op degenen die (zelfs beginners) vanwege hun passie voor fotografie en mode, een professionele carrière en een groeipad in de industrie willen opnemen.

Apparatuur en Educatief materiaal

Het onderwijsmateriaal dat bestaat uit boekjes en digitaal materiaal, wordt gratis aangeboden aan alle studenten. Bovendien biedt de school de studenten de mogelijkheid om de professionele machines en alle benodigde apparatuur voor de externe schieten gratis te gebruiken. In ieder geval moet de student een laptop met Adobe-pakket (Photoshop, Illustrator, Indesign) bezitten en een professionele camera krijgen binnen de eerste maand.

Fashion Design Course Studieplan

De cursus omvat alle onderwerpen die verband houden met de mode- en fotografiewereld. Uitgaande van de basisbegrippen: van het gebruik van de apparatuur en de professionele camera, naar de studie van het licht en de flits, door de analyse en de studie van grote auteurs van De modefotografie en de mode, evenals de analyse van het mode-systeem. Naast theorie-lessen zullen veel oefenactiviteiten in de studio en in het extern zijn, zodat de leerlingen ervaring kunnen krijgen op het gebied van veldwerk, om veel foto's te maken die afwijken van de vele vakgebieden en stylinggebieden (Publishing, Conceptual, Marketing, Photoshoot, Man , Vrouw, Schoonheid, Strandkleding en Underwear, Accessoires en Sill Life, Web en Sociale Communicatie, enz.). De student werkt samen met fotografen en professionals van de sector en leert zich te betrekken bij het team of de medewerkers die samenwerken met hem / haar: van de stylist naar de make-upartist, de haarstylist, modellen en agentschappen, de stylist enz. Hij heeft de geschoten gerealiseerd en zorgvuldig geselecteerd, de student begint met het realiseren van zijn projecten en zijn eigen portfolio. Met de ondersteuning van grafische en fotobewerkingssoftware kan hij de postproductieactiviteit voor de definitieve projectpresentatie behandelen. Aan het eind van de cursus zal de student een eindexamen moeten afleggen, waarvoor hij een extern bestuur, een zeer professionele portefeuille zal presenteren, en moet de professionele rijpheid en de verworven technische vaardigheden kunnen tonen. Zodra hij het examen succesvol heeft afgelegd, wordt het Driejarige Professional Qualifying Diploma in Fashion Photography vrijgegeven.

Lessenuren

Cursusduur: 3 jaar
Klasse duur: 3/4 uur
Wekelijkse aanwezigheid: 3 lessen
Donderdag: 9:00 tot 12:00 uur
Vrijdag: 9:00 tot 12:00 uur / 14:00 tot 18:00 uur
Zaterdag: 1 zaterdag per maand gewijd aan externe schietactiviteiten

Kosten

Zonder registratie: € 400
Gewone cursuskosten: € 6000 / jaar of termijnen van € 756,40 De prijzen zijn inclusief het materiaal dat bestaat uit sjablonen en boeken.
Het is mogelijk om aangepaste bijwonings- en betalingsplannen op te zetten.
REGISTRATIES ZIJN OPENBAAR TER PLAATSEN LAATSTE.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
7,320 EUR
Gewone cursus kosten per jaar of termijnen van € 756,40
Locations
Italië - Milaan, Lombardije
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Italië - Milaan, Lombardije
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan