Bachelor in Music

University of Nicosia

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Music

University of Nicosia

 • Duur (jaar): 4
 • Diploma: BMus Muziek - Concentraties: 1. Klassieke Prestaties 2. Jazz optreden, 3. Muziek Onderwijs, 4. Creative Music Technology (BMus, 4 jaar)
 • Niveau van Kwalificatie: 1 cyclus (bachelor)
 • Taal van de instructie: Engels
 • Wijze van onderzoek: voltijdse en deeltijdse studie
 • Minimum ECTS Credits: 240

Profiel van het programma

Onze BMus graden geeft onze studenten met vier categorieën van professionele vaardigheden, die nodig zijn voor een succesvolle carrière in een gebied van muziek.

 1. Core praktische en theoretische vaardigheden voor de professionele muzikant.
  De eerste twee jaar van de graad draaien rond het primaire onderzoek van elke student (of hoofdinstrument), dat 4 uur per week instructie omvat: 1 uur individuele instructie, 1 uur groepsinstructie en 2 uur instructie door ensembles. Parallel aan deze intensieve studie op hun primaire instrumenten, onze studenten krijgen professionele opleiding in het toetsenbord en auditieve vaardigheden, harmonie en theorie, muziekgeschiedenis en koorzang.
 2. Een gespecialiseerde kwalificatie op een bepaald gebied van muziek.
 3. Tijdens hun laatste twee jaar studie moeten onze studenten zeven cursussen voltooien in een van de volgende vier concentraties:
  1. Klassieke prestaties: dit bestaat uit nog twee jaar Advanced Primary Study, evenals cursussen in uitvoeringspraktijk, analyse en compositie.
  2. Jazzprestaties: dit bestaat ook uit twee jaar langer Advanced Primary Study, samen met cursussen in toegepaste jazzharmonie, improvisatie en jazzcompositie.
  3. Muziekeducatie: studenten in deze cursus krijgen praktische en theoretische kennis van verschillende methodologieën voor het onderwijzen van muziek aan kinderen, inclusief feitelijke onderwijservaring op lokale scholen.
  4. Creative Music Technology: deze concentratie traint studenten om te componeren en nieuwe muzikale werken te creëren met behulp van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van computers en muziektechnologie.
 4. Flexibiliteit om iemands individuele interesses en talenten te ontwikkelen.
 5. Naast de zeven cursussen in hun concentratie, muziek studenten ook een extra vijf cursussen op elk gebied van de muziek die ze willen, waardoor het programma in hoge mate aanpassen aan individuele behoeften en belangen van elke student.
 6. Een goed afgeronde algemene opleiding die studenten voorbereidt om te slagen in een verscheidenheid aan professionele contexten.

Alle muziek studenten nemen tussen de zes en acht cursussen op het gebied van algemene studies. Algemene opleidingen te verbeteren 'van vitaal belang vaardigheden in schriftelijke en mondelinge communicatie, en de ontwikkeling van de leerlingen van de leerlingen gevoel van de onderlinge verbondenheid van hun muzikale opleiding aan andere professionele en academische velden. De keuze van de algemene opleidingen is grotendeels aan de individuele student.

Carriere vooruitzichten

Carriere vooruitzichten

Na succesvolle afronding van het programma kunnen afgestudeerden een verscheidenheid aan professionele muzikale activiteiten uitoefenen en / of hun studies voortzetten op het postuniversitaire niveau.

Potentiële kansen op werk zijn onder andere:

 • Uitvoerend musicus
 • Studio muziek instructeur
 • Openbare of particuliere school muziekleraar
 • Muziek en kunstgerelateerde administratie, inclusief loopbaan als ondernemer.

Toegang tot verdere studies

Na het afstuderen, kunnen studenten direct toegang tot verdere postdoctorale (MA of MMus) studies.

Aanslag

Cursusbeoordeling bestaat meestal uit een uitgebreid eindexamen en permanente evaluatie. Permanente evaluatie kan onder andere medio-termen, projecten en deelname van klassen omvatten. Lettercijfers worden berekend op basis van het gewicht van het examen en de doorlopende evaluatie en de werkelijke cijferpunten verkregen in deze twee beoordelingscomponenten. Op basis van de opleidingsgraden worden het semesterpuntpunt gemiddelde (GPA) en het cumulatieve puntgemiddelde (CPA) van de student berekend.

Afstuderen Eisen

De student moet 240 ECTS en alle programmavereisten invullen. Een minimaal cumulatief Grade Point Average (CPA) van 2,0 is vereist.

Hoewel dus een "D" is een voldoende cijfer, teneinde een CPA van 2,0 gemiddeld een 'C' te bereiken vereist. Bovendien moeten alle studenten een junior prestaties overweging in het derde jaar van de studie af te ronden. Daarnaast moeten studenten in de klassieke en jazz-uitvoeringsconcentraties een senior-recital voltooien in het vierde studiejaar

Leerresultaten

Tegen het einde van het programma de afgestudeerden in staat zal zijn om:

 1. Demonstreer technische vaardigheden van artistieke expressie.
 2. Express kennis van uiteenlopende repertoire.
 3. Voer in verschillende situaties ensemble en solo situaties.
 4. Oefenen en repeteren effectief, alleen en met groepen.
 5. Aantonen dat er een hoog niveau van muzikale geletterdheid.
 6. Aantonen dat er een hoge mate van auditieve, creatieve en re-creatieve vaardigheden.
 7. Effectief te communiceren mondeling een schriftelijk.
 8. Tonen vertrouwdheid met een aantal andere dan muziek wetenschapsgebieden.
 9. Tonen een gevorderd niveau van technische en expressieve mogelijkheden op hun primaire studie (Klassiek Prestaties en Jazz optreden concentraties).
 10. Demonstreren geavanceerde vertrouwdheid met klassieke repertoire (Klassiek Prestaties Concentratie).
 11. Improviseren creatief, als gevolg van passende kennis van jazz stijl, harmonie, en de vorm (Jazz optreden Concentratie).
 12. Aantonen van een goed begrip van de theoretische beginselen van muziekeducatie (concentratie muziekonderwijs)
 13. Uitvoeren van een verscheidenheid van pedagogische methoden in verschillende praktische onderwijssituaties (Music Education Concentratie).
 14. Aantonen dat er een hoge begrip van de theorie en de geschiedenis van de interactie van de technologie (Creative Music Technology Concentratie).
 15. Gebruik maken van een verscheidenheid aan technologieën tot verschillende vormen van geluid voor artistieke doeleinden (Creative Music Technology Concentratie) vast te leggen, te creëren en te manipuleren.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
University of Nicosia

Laatst bijgewerkt op November 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,540 EUR
Creatieve muziektechnologie of muziekonderwijs Lokale / EU-studenten jaarlijkse collegegeld; € 9.840 Klassieke prestaties of Jazz Lokale / EU-studenten jaarlijkse collegegeld; € 9.720 Creatieve muziektechnologie of muziekonderwijs Internationale studenten
Information
Deadline
Contact school
Locations
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Dates
Sept. 2018
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school