Bachelor in Music

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Muziek majors concentreren op de wetenschap en de kunst van deze heilige en de oude communicatie-instrument. Studenten de kennis en de perceptie van essentieel belang om een ​​uitstekende muzikaliteit. Privélessen, masterclasses, recitals en vocale en instrumentale presterende groepen dienen te bevorderen en de vaardigheden van de student te versterken in het maken van muziek.

De belangrijke muziek kenmerkt academische studies in de muziek analyse, muziek literatuur en repertoire, en de historische ontwikkeling van de muziek.

Wat maakt het programma Distinctive?

WLC muziek programma biedt de mogelijkheid om zowel de methoden en de esthetiek van deze krachtige wijze van communicatie te bestuderen. Studenten kunnen hun talenten te ontwikkelen en te genieten van de verrijkende, verbreding van de ervaring van de muziek, zowel individueel en als onderdeel van een groep. De opleiding bereidt muzikanten voor muziek ministerie, educatieve instellingen en academische studies. De afdeling Muziek is gehuisvest in het Centrum voor de Kunsten en prestaties, die een 370-seat concertzaal, oefenruimtes, een repetitie hal, een multimedia collegezaal en een elektronische muziek lab beschikt. Deze faciliteit state-of-art is de thuisbasis van vele mooie presterende ensembles van de hogeschool.

Beurzen

Muziek beurs mogelijkheden zijn beschikbaar voor studenten met vocaal, instrumentaal en bijbehorende talent. De muziek afdeling awards beurzen in het bedrag van $ 2.000 en $ 1.000 (plus gratis lessen) per jaar, evenals gratis les beurzen. Alle voltijdse eerstejaars en de overdracht studenten van toepassing kunnen zijn voor deze muziek beurzen, ongeacht de beoogde major.

PERFORMANCE KANSEN

Choral Prestaties

Lidmaatschap van de 68-voice Wisconsin Lutheran Choir is door auditie. Het koor voert vier concerten op de campus elk jaar, biedt muziek voor gebied Wels congregaties en rondleidingen per jaar. Het koor repeteert vijf uur per week. Haar repertoire omvat muziek uit de 16e tot 21e eeuw, gezongen in de originele taal. Lidmaatschap van de 28-voice Kamerkoor is door auditie alleen voor leden van de Wisconsin Lutheran Choir. The Chapel Choir, een non-auditie koor ensemble, presteert in één concert per semester, evenals in de kapel diensten.

Instrumental Prestaties

De Harmonie is een ensemble dat het beste van harmonieorkest literatuur uitvoert. Het lidmaatschap van deze organisatie is door middel van een zitje auditie. De band voldoet aan de vijf uur per week tijdens het verkennen van een breed scala aan band composities en arrangementen. Het ensemble geeft concerten op de campus en rondleidingen regionaal en nationaal. Andere instrumentale ensembles zijn een Brass Ensemble, Chamber Ensemble, Handbells en Jazz Band.

Toetsenspel

Er zijn vele mogelijkheden voor elk jaar bij. Studenten begeleiden de koren en band, de Schlicker pijporgel spelen tijdens kapel, of begeleiden andere studenten tijdens de overwegingen.

BUITEN DE KLAS

Tours

Jaarlijks rendement reizen zijn een tijd voor studenten om te reizen en genieten van de kameraadschap van hun groep, en hen een kans om te ervaren hoe het is om te presteren in verschillende ruimtes voor verschillende doelgroepen te geven. De meeste van allemaal, WLC rondleidingen geven studenten de kans om te dienen als ambassadeurs van het college en voor hun Verlosser als ze delen zijn liefde door middel van muziek. De Wisconsin Lutherse koor en harmonieorkest elke tour jaarlijks aan locaties in de Verenigde Staten.

Om de vier jaar het koor begint aan een twee weken durende internationale tournee. In mei 2013, het koor toerde Engeland en Ierland en uitgevoerd in deze opmerkelijke locaties zoals Heilige Drievuldigheid in Stratford-upon-Avon, St. Patrick's Cathedral in Dublin, en de collegiale kerk van Sint-Nicolaas in Milwaukee Ierse Zuster Stad van Galway. In 2017, de 500ste verjaardag jaar van de Reformatie, zal het ensemble tour Duitsland en andere West-Europese bestemmingen.

De belangrijke muziek kenmerkt academische studies in de muziek analyse, muziek literatuur en repertoire, en de historische ontwikkeling van de muziek. Wat maakt het programma Distinctive? WLC muziek programma biedt de mogelijkheid om zowel de methoden en de esthetiek van deze krachtige wijze van communicatie te bestuderen. Studenten kunnen hun talenten te ontwikkelen en te genieten van de verrijkende, verbreding van de ervaring van de muziek, zowel individueel en als onderdeel van een groep. De opleiding bereidt muzikanten voor muziek ministerie, educatieve instellingen en academische studies. De afdeling Muziek is gehuisvest in het Centrum voor de Kunsten en prestaties, die een 370-seat concertzaal, oefenruimtes, een repetitie hal, een multimedia collegezaal en een elektronische muziek lab beschikt. Deze faciliteit state-of-art is de thuisbasis van vele mooie presterende ensembles van de hogeschool. Beurzen Music beurs mogelijkheden zijn beschikbaar voor studenten met vocaal, instrumentaal en bijbehorende talent. De muziek afdeling awards beurzen in het bedrag van $ 2.000 en $ 1.000 (plus gratis lessen) per jaar, evenals gratis les beurzen. Alle voltijdse eerstejaars en de overdracht studenten van toepassing kunnen zijn voor deze muziek beurzen, ongeacht de beoogde major.

Graduate School en de loopbaan

Hogeschool

Veel WLC muziek majors hebben bijgewoond gerespecteerde graduate schools, zoals:

  • Indiana University
  • Truman State University
  • Universiteit van Nebraska
  • University of New Mexico
  • University of Southern California
  • VanderCook College of Music

Career Opties

WLC staat bekend om het produceren van een succesvolle school band directeurs, muziek leraren, en kerkmuziek bestuurders en organisten. Muziek majors ook zijn gegaan op te voeren met de Florentijnse Opera Company, Milwaukee Opera Theater en Milwaukee Symphony Orchestra en te werken in de muziekindustrie met bedrijven als Hal Leonard Corporation en Interstate muziek.

12
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Wisconsin Lutheran College is a four-year liberal arts college affiliated with the Wisconsin Evangelical Lutheran Synod. It is located in Milwaukee. The college has a two-semester academic year and aw ... Lees meer

Wisconsin Lutheran College is a four-year liberal arts college affiliated with the Wisconsin Evangelical Lutheran Synod. It is located in Milwaukee. The college has a two-semester academic year and awards the Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Science in Nursing, and Master of Arts degrees with liberal arts and professional majors and several pre-professional programs. Lees Minder