Bachelor In Muziek Compositie

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Muziek Compositie

Oral Roberts University

De Music Department van ORU legt een sterke nadruk op het bijbrengen van de muziek van het verleden, heden en toekomst perspectieven aan haar studenten binnen een christelijke, charismatische omgeving. Als onderdeel van het lopende proces om een ​​uitgebreide undergraduate basis te leggen in de muziek, de muziekafdeling doeleinden: - Zorg voor mogelijkheden voor studenten om hun muziek capaciteiten en interesses te ontwikkelen door het gebruik van muziek als socialiserende kracht, als een hulpmiddel om medelevend begrip van zichzelf en hun omgeving en als een laan van zelfexpressie - Stimuleer een appreciatie en liefde voor muziek door de studie van de verschillende disciplines - Ontwikkelen van technieken voor de rijpere evaluatie van muzikale standaard

Muziekcompositie Major

ORU's muziekcompositie grote biedt de mogelijkheid voor studenten om hun creatieve talenten en vaardigheden te uiten en te ontwikkelen. Met de muziek prestaties grote, hebben de studenten de mogelijkheid om te kiezen tussen een concentratie in de samenstelling of de samenstelling technologie.

Concentratiegebieden

Samenstelling In de samenstelling concentratie, studenten richten zich op compositorische technieken en over de organisatie van muzikale ideeën in logische en homogene vorm. Compositie in kleine vormen en originele creatie van kleine vormen in zowel klassieke kamermuziek en jazz wordt aangemoedigd. Gelijke muzikale vakmanschap wordt verwacht in beide genres. Bovendien, stijlen en technieken van de 20ste eeuwse muziek worden verkend. In deze concentratie zal de student verschillende semester projecten samenstellen met behulp van niet minder dan drie instrumenten en het toepassen van technieken bestudeerd.

Samenstelling Technology De concentratie in de samenstelling technologie biedt een diepgaande studie van concepten, apparatuur en technieken in verband met de moderne elektronische muziek studio. Samenstelling technologie omvat de meeste aspecten van MDI evenals speciale muziek-software, power user technieken, huidige trends, hardware-en informatiebronnen. Andere speerpunten van deze concentratie onder notatie, filmmuziek, sequencing, bemonstering en controllers.

Platengiganten moet continue groei in het vermogen aan te tonen. Overwegingen worden regelmatig gepresenteerd, bieden studenten mogelijkheden te verschijnen als solisten. Zoals met alle ORU senioren, zijn muziek majors verplicht om een ​​hoogtepunt activiteit voorbereiden: een overweging, een project of een paper. Deze activiteit wordt geselecteerd met de richting van hun adviseur volgens de specifieke muziekprogramma ingeschreven.

Uitkomsten

Met een diploma van de ORU muziekafdeling u zal worden uitgerust voor het onderwijs in de openbare en particuliere scholen, onderwijs in eigen studio's, en die bij de professionele muziek organisaties, die werkzaam zijn in aanverwante muziek velden en ministeries kerk. Daarnaast vind je er een adequate achtergrond voor verdere studie in graduate schools verwerven.

Toelating tot de muziek-programma vereist een aparte applicatie met de muziek afdeling en een auditie. Aanvragers worden in kennis gesteld van hun aanvaarding van de universiteit door het Admissions Office; zij zullen geïnformeerd worden over de aanvaarding als een belangrijke muziek door de afdeling Oude Muziek.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan