Bachelor In Muziekproductie

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Muziekproductie

Oral Roberts University

Programma overzicht

De Music afdeling van ORU legt een sterke nadruk op het bijbrengen van de muziek van het verleden, heden en toekomst perspectieven aan haar studenten binnen een christelijke, charismatische omgeving. Als onderdeel van het lopende proces om een ​​uitgebreide undergraduate fundament in de muziek te bieden, de Music Department doeleinden:

  • Bieden mogelijkheden voor studenten om hun muziek vermogens en interesses te ontwikkelen door middel van het gebruik van muziek als socialiserende kracht, als hulpmiddel voor compassionate inzicht in zichzelf en hun omgeving en als een middel van zelfexpressie
  • Stimuleer een waardering en liefde voor muziek door de studie van de verschillende disciplines
  • Het ontwikkelen van technieken voor de rijpere evaluatie van de muzikale standaard

Music Production Major

ORU's muziekproductie belangrijke biedt de mogelijkheid voor studenten om uit te drukken en hun creatieve talenten en vaardigheden te ontwikkelen. Met de muziekproductie belangrijke, hebben de studenten de mogelijkheid om te kiezen tussen een concentratie in de samenstelling of technologie.

Uitkomsten

Met een diploma van de ORU muziekafdeling u zal worden uitgerust voor het onderwijs in de openbare en particuliere scholen, onderwijs in eigen studio's, en die bij de professionele muziek organisaties, die werkzaam zijn in aanverwante muziek velden en ministeries kerk. Daarnaast zul je een voldoende achtergrond voor verdere studie in gradate scholen te verwerven.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan