Bachelor in nanoscale wetenschap

Northwest Missouri State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in nanoscale wetenschap

Northwest Missouri State University

De uitgebreide master in nanoscience is de studie van structuren in nanometergrootte die kleiner is dan cellen maar groter is dan de meeste moleculen. In het noordwesten concentreert deze interdisciplinaire majors zich op het leveren van praktische laboratoriumervaringen, isoleren van DNA en het synthetiseren van nanodeeltjes om zonnecellen te bouwen. Studenten kunnen kiezen voor specialisatie in nanoscale biologie, nanoscale chemie of nanoscale fysica.

Nanoscale biologie Nanotechnologie op cellulaire niveau toepast. Twee benaderingen omvatten het gebruik van nanotechnologie om een ​​deel van een levende cel te bestuderen of deel te maken van het levende systeem als model voor het creëren van nanoschaalapparaten. Deze major gebruikt cellulaire mechanismen om nieuwe technologieën te creëren.

Nanoscale chemie Richt zich op het gebruik van nanomaterialen voor drugsafgifte systemen, koolstof nanobuizen, kleurstofgevoelig zonnecellen en halfgeleider nanowires. Deze major ontwikkelt zich voortdurend als chemici hun vaardigheden gebruiken in synthese en chemische modificatie, en gebruiken state-of-the-art instrumentatie en technologie om nanostructuren te karakteriseren en te manipuleren.

Nanoscale fysica Richt zich op de interactie tussen licht en elektromagnetische straling op nano-niveau, de verandering van eigenschappen van de grote schaal naar de nanoschaal en praktische ervaring in het ontwerpen en kijken naar materialen op nano-niveau.

CIE

Carrièremogelijkheden

100% van de nanoscale biologie, nanoscale chemie en nanoscale fysica afgestudeerden hebben ofwel hun werk of hun opleiding binnen zes maanden na afstuderen. Hieronder vindt u een overzicht van de job titels:

Nanoscale Biologie

 • Biomedische Onderzoeker
 • biotechnicus
 • arbeidshygiënist
 • Microbioloog
 • moleculaire Bioloog

Nanoscale Chemie

 • Analytische Chemicus
 • Laboratorium technicus
 • arbeidshygiënist
 • Quality Control Testing
 • Farmaceutische Ontwerper
 • Forensics

Nanoscale Fysica

 • Academisch of Federaal Laboratorium Onderzoeker
 • Elektrotechnisch ingenieur
 • BiEnergy Productie- en Opslagtechnicus
 • Software ontwikkelaar
 • spectroscopist
 • Luchtvaart- en ruimtevaarttechniek

* Gebaseerd op zelfrapporterende gegevens in de afgelopen jaren.

Kathleen spears spring2017 tw 00134

Beroepsgebaseerde leerervaringen

Northwest's bekroonde Dean L. Hubbard Center for Innovation and Entrepreneurship beschikt over meer dan $ 3 miljoen geïnvesteerd in state-of-the-art instrumenten die voorgraadse studenten toegang hebben tot professionele ervaring.

Facultaire Onderzoek Is een kans voor bachelorstudenten om origineel onderzoek te produceren met als doel hun werk te publiceren en waardevolle professionele ervaring op te doen. Dit is beschikbaar voor studenten die interesse hebben in het bevorderen van hun opleiding.

Stages

Hoewel stages niet in een van de nanoscience majors nodig zijn, zijn ze aan te moedigen om praktische ervaring op te doen.

In het buitenland studeren

In het buitenland studeren Is een kans voor studenten om praktische internationale ervaring toe te passen op hun academische ontwikkeling. Facultaire leden bieden korte termijn studieprogramma's die studenten voorbereiden voor, tijdens en na het programma. Er zijn twee soorten studieprogramma's in het buitenland beschikbaar: facultaire en traditionele studie in het buitenland.

Het traditionele programma kan een semester-, zomer- of jaarlange programma zijn en wordt geleerd door de internationale partnerinstellingen van Northwest.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
25,803 USD
Missouri inwoner per semester uur: $ 319.05 / Niet-Missouri inwoner per semester uur: $ 537.85
Locations
Verenigde Staten - Maryville, Missouri
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Mei 15, 2023
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Juli 1, 2019
International students cannot start courses during Summer term—no summer intake.
Einddatum Dec. 15, 2023
Dates
Jan. 2019
Verenigde Staten - Maryville, Missouri
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Mei 15, 2023
Aug. 2019
Verenigde Staten - Maryville, Missouri
Aanmeldingslimiet Juli 1, 2019
International students cannot start courses during Summer term—no summer intake.
Einddatum Dec. 15, 2023