Bachelor in nieuwe energie wetenschap en techniek

The Chinese University of Hong Kong, Shenzhen

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in nieuwe energie wetenschap en techniek

The Chinese University of Hong Kong, Shenzhen

Dit programma is bedoeld om studenten met interdisciplinaire kennis en specialistische vaardigheden op te voeden. Onderwerpen die bestudeerd worden zijn: Zonne-energie conversie, productie en opslag van waterstof en brandstofcellen, energieopslag (accu, super-condensator), Nieuwe energie elektriciteitsproductie (thermische energie), smart grid, en energie-efficiëntie en energiebesparing.

Studenten zullen strenge opleiding niet alleen in de traditionele disciplines (zoals Scheikunde, Natuurkunde en Materials Science, enz.), Maar ook in opkomende gebieden (met inbegrip van Fotochemie, Elektrochemie en Bio-moleculaire Engineering) ontvangen. Studenten kunnen deelnemen aan buitenlandse beurzen programma voor de uitbreiding van hun globale visie, en het cultiveren van zich gemotiveerd en onafhankelijke leerlingen worden. De School zal samenwerken met nieuwe energie bedrijven in de Pearl River Delta, die kunnen studenten in staat om trends in de sector te leren en industriële stages aan te sluiten.

Afgestudeerden van deze bacheloropleiding zijn goed gekwalificeerd om te werken in de nieuwe energie-industrie, met inbegrip van fotovoltaïsche cel productie, lithium batterij en andere gerelateerde industrieën of in instituten nastreven van nieuwe energie-onderzoek en ontwikkeling. Zij zullen ook vinden carrièremogelijkheden in sectoren die betrokken zijn bij energieopslag en conversie-apparaten en energiebedrijven, zoals zonnepanelen-installatie, zonne-boerderij in bedrijf, batterij aangedreven auto productie.

Promotionele Points of CUHK Shenzhen


Scholarship en andere Financiële Mogelijkheden

Entry Beurzen voor 4 jaar Alle internationale kandidaten worden automatisch in aanmerking voor een van de toelating beurzen, samen met de toelating beslissingen.

  • 100% Collegegeld Scholarship
  • 50% Collegegeld Scholarship
  • 25% Collegegeld Scholarship

Er zal worden op basis van de aanvragers 'Engels niveau, de middelbare school academische prestaties en een interview. Kandidaten kunnen worden gevraagd om verdere ondersteunende materialen in te dienen. De beurs zal worden verstrekt voor 4 jaar, zo lang als instap beurs eigenaars hun GPA kan houden boven 3,0. Academische prestaties Scholarship Met het oog op het streven naar een betere academische prestaties te bevorderen, de universiteit biedt hoogwaardige academische prestaties beurzen.

  • Tier 1 80.000 RMB per jaar
  • Tier 2 40.000 RMB per jaar
  • Tier 3 20.000 RMB per jaar

Shenzhen Universiade International Scholarship

De Shenzhen Universiade International Scholarship Foundation is opgericht door Shenzhen met het oog op de bevordering van de Universiade geesten, en het stimuleren van culturele en educatieve uitwisseling van de internationale jeugd.

De stichting heeft tot doel internationale studenten ontvangen van full-time academisch onderwijs van bachelor of hoger in Shenzhen te financieren. De beurs varieert van 20.000 tot 40.000 RMB RMB. Toepassing van de beurs wordt bekend gemaakt rond april van elk jaar.

Engels Taal Mentor Bursary
CUHK Shenzhen biedt Engels onderwijs kansen in campus voor internationale studenten uit het Engels sprekende landen. Het biedt hen gratis onderwijs en gratis verblijf voor 4 jaar undergraduate studies studenten 'zolang ze dienen als Engels taal Mentor bij Centre for Self-access Language Learning voor enkele uren per week. Slechts 10 plaatsen beschikbaar.

  • Volledige Collegegeld Beurs (8 uur per week) + accommodatie vergoeding
  • 50% Collegegeld Beurs (4 uur per week) + accommodatie vergoeding

Work-onderzoek Programma Student-assistenten zijn zeer gevraagd door de administratieve diensten en kantoren. Het werk van de student-assistenten worden betaald.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
China - Shenzhen, Guangdong
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
China - Shenzhen, Guangdong
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan