Bachelor In Ondernemerschap En Kleine Bedrijven (IBA)

Wittenborg University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Ondernemerschap En Kleine Bedrijven (IBA)

Wittenborg University of Applied Sciences

Studenten die de Bachelor of International Business Administration route van Entrepreneurship & Small Business kiezen zijn vaak geïnteresseerd in het starten van een eigen bedrijf aan het einde van hun studie. Dit Wittenborg Universty EBA opleiding is uitdagend en volledig ingepakt met het bedrijfsleven en ondernemerschap projecten op basis van het formaat dat wordt gebruikt in de bekende BBC-serie The Apprentice.

Het ondernemerschap programma is voor studenten die weten dat ze willen starten en hun eigen bedrijf, en die willen dat de ondersteuning en tools die een bacheloropleiding in ondernemerschap en KMO-management hen kan geven. Studenten zullen worden verplicht om een ​​internationale oriëntatie hebben, en spreken goed Engels. Deze studenten zullen ambitie, optimisme en goede communicatieve vaardigheden. Zij zullen fantasierijk, artistieke, conceptuele denkers en hebben goede sociale netwerken.

De EBA pad zullen toekomstige ondernemers in staat stellen om beter aan te passen aan de veranderende omgeving, door middel van het gebruik van hun geleerde vaardigheden, competenties en kennis, dus ook het maximaliseren van het vermijden van mislukking bedrijf. In gevallen waarin bedrijven doen mislukken, zal opgeleide ondernemers beter in staat te zorgen voor continuering dan degenen die niet specifiek op het gebied van ondernemerschap worden opgeleid zijn.

Wittenborg Business School heeft een uniek programma genaamd ondernemingsklimaat te Business Administration, dat is geaccrediteerd door de Foundation for International Business Administration Accreditation (zie Voordelen van FIBAA Accrediation) ontwikkeld. De EBA zal de IBA specialisatie vervangen in september 2013, en de huidige studenten in staat van IBA over te schakelen naar de EBA zal zijn.

Cursusinhoud

Deze programma's zullen de studenten voor te bereiden op veel dieper in het concept van het ondernemerschap te begrijpen en hen in staat stellen om kennis, vaardigheden en attitudes verwerven van een echte ondernemer, zodat ze onmiddellijk hun eigen bedrijf kunnen starten tijdens hun laatste jaar van IBA studie.

Een echte ondernemer zal dan worden geboren. Modules omvatten Kansen en Lead Creation, Entrepreneurial Behaviour, Business Start-ups en business plannen, Bootstrapping & Raising Finance, Sales Pipeline Management.

Het ondernemerschap bacheloropleiding is verdeeld in drie afzonderlijke delen:

De Bachelor Programma Entrepreneurial Business Administration richt zich op zeer gemotiveerde business studenten die op zoek zijn naar een BBA die een combinatie van academische uitdagingen en de toepassing binnen een intense internationale omgeving, waarin ze leren om hun eigen bedrijf te starten biedt.

Studenten begrijpen dat een brede BBA biedt hen ook een solide basis om hun carrière te starten of verder hun academische studies, en is verdeeld over 3 fasen. Het EBA programma is gestructureerd binnen de module / blok systeem dat door een combinatie van core business onderwerp modules, specialist onderwerp modules en praktische ervaring modules onderhoudt. Gedurende de programmering, Personal Development Plan, Huiswerkbegeleiding en vreemde talen vormen de rode draad van de vaardigheden en competenties leren.

Toelatingseisen - Bachelor

High School Diploma of definitieve certificaat, wat overeenkomt met de Nederland HAVO of MBO niveau 4 diploma / UK AS & A Level of BTEC. Neem contact op met het Admissions Office naar de middelbare school diploma vergelijkingen te ontvangen. Advanced Placement / Credit Transfer Mogelijke

Direct Entry Final Jaar

Studenten met succesvolle studie-ervaring gelijkwaardig is aan 160 Europese Credits in een verwante zaken of economisch terrein zijn in staat om direct in te voeren in het laatste jaar-programma (80 studiepunten). Het onderzoek en afstuderen bestuur zal beslissen bij binnenkomst gebaseerd op credit transcripties en diploma's gepresenteerd.

Engels taaleisen

IELTS 6 of TOEFL Equivalent.

Professioneel profiel

Een ondernemer in het bedrijfsleven kan vervullen twee belangrijke functies; de bestuurder van nieuwe business ventures zelf (ondernemer), of de bestuurder van innovatie en verandering binnen de bestaande activiteiten (intrapreneur). Het profiel verschilt slechts in wezen tussen de twee rollen van de behoeften op het niveau van het vermogen om risico's en geschiktheid duren genomen hebbende. Zowel het vermogen om te oordelen risico en zich bewust van de gelegenheid zijn competenties die nodig zijn aan beide uiteinden van het spectrum van dit profiel.

Een ondernemer vereist het vermogen om te leiden en te motiveren mensen. Dit zal tijdens kantooruren starters en project gestart, maar ook in tijden van verandering en implementatie innovatie. De ondernemer zal begrijpen de noodzaak voor een goede communicatieve vaardigheden en een goed begrip van de samenleving, economie en duurzaamheid. De ondernemer zal vaardigheden van de verkoop van ideeën en producten, het winnen van betrokkenheid, en presenteren en uitvoeren van business plannen te hebben. Inzicht in de behoefte aan stabiele en stevige beheer in een bedrijf, groot of klein is belangrijk. Een ondernemende ondernemer in het hedendaagse Europa moet in staat zijn te communiceren met mensen over het hele continent en over de hele wereld, en vereist het vermogen om de effecten van nationale en internationale overheden op de business ventures zij betrokken zijn bij begrijpen. Ondernemers en intrapreneurs hebben de mogelijkheid om te kijken naar problemen en risico's vanuit een holistisch oogpunt en oplossingen te vinden en beheren van risico's door middel van innovatie. Ze moeten een goed begrip van de financiën en fiscale aangelegenheden te hebben en in staat zijn om knowledgably communiceren met mensen die hen ondersteunen door middel van accountancy, of bron of informatiediensten mens, en in staat zijn om deze mensen te leiden.

Ondernemers en intrapreneurs zijn succesvol omdat ze snel complexe situaties die ze nodig hebben om te plannen en te maken strategische beslissingen, en werken aan een veelheid van zakelijke ideeën en projecten op hetzelfde moment kan begrijpen. Ze hebben een gedegen kennis van marketing ontwerp en implementatie. In staat zijn om zakelijke ideeën gelijktijdig ontwikkelen vereist een mogelijkheid om te bepalen en te begrijpen belangrijke details, lokaliseren alternatieven en voortdurend te evalueren en beoordelen bedrijfsprocessen. Een kenmerk van de ondernemers is dat zij de mogelijkheid hebben om zich ten volle te wijden en zich verbinden tot het bereiken van hun lange termijn business doelstellingen en doelen, en dat deze energie wordt ook direct vertaald naar de doelstellingen voor de korte termijn.

Het beroep - een ondernemer / intrapreneur

Zoals beschreven in de grafiek hierboven, Wittenborg ziet de mogelijke beroepen van een afgestudeerde van de Bachelor of Business Administration in ondernemerschap in vier onderling verbonden secties, waartussen er vaak en natuurlijk overlap:

De (Serial) Entrepreneur

Dit wordt gezien als iemand die zich inzet voor startende ondernemers en bedrijven van de grond af en waardoor ze een succes te maken.

The Independent Self Employed Zakenpersoon

Dit wordt gezien als een persoon die een bedrijf, een KMO regisseert en beheert. Dit zou de eigenaar van een familie gedreven bedrijf, of een ondernemer die koopt en neemt een bestaand bedrijf. Dit kan ook een ondernemer die een bedrijf is gestart door middel van innovatie en blijft aansturen en beheren van dat bedrijf, zonder te verkopen of verlaten om een ​​nieuwe onderneming te beginnen.

De tweede in bevel in een KMO

Dit uiterst belangrijk ondernemer is de meest voorkomende niet-uitvoerende ondernemer in kleine bedrijven. Een ondernemer, als de nummer 2 in een KMO is een essentieel positie als het in staat stelt het bedrijf te ontwikkelen in een innovatieve en doelgerichte wijze, met een zorgvuldige afweging van de risico's en kansen. Dit soort intrapreneur is iemand die ervaring in het bedrijfsleven of project start-ups en project management heeft gehad, en is nu op het moment waarop de opgedane kennis en ervaring kan worden gebruikt om een ​​andere ondernemer te ondersteunen.

Het Corporate intrapreneur

Deze ondernemende rol wordt steeds belangrijker binnen bedrijven en organisaties, maar ook non-profit en overheidsorganisaties, zoals ze worden gedwongen om te veranderen, te ontwikkelen en te innoveren in de moderne economie en het ondernemingsklimaat. Bedrijven vereisen ondernemende zakelijke leiders die naast hun leiderschapskwaliteiten hebben een breed scala aan zakelijke vaardigheden en competenties en business administration kennis.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,800 EUR
Information
Deadline
Vraag informatie aan
We have 6 entry points a year - we start in Aug, Oct, Dec, Feb, Apr & May
Locations
Nederlanden - Amsterdam
Startdatum: Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
We have 6 entry points a year - we start in Aug, Oct, Dec, Feb, Apr & May
Einddatum Vraag informatie aan
Oostenrijk - Wenen
Startdatum: Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Nederlanden - Amsterdam
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
We have 6 entry points a year - we start in Aug, Oct, Dec, Feb, Apr & May
Einddatum Vraag informatie aan
Oostenrijk - Wenen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
per jaar.