Bachelor in ontwerp arts

University Of Wisconsin - Green Bay

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in ontwerp arts

University Of Wisconsin - Green Bay

De Ontwerp Arts belangrijke is gericht op studenten die geïnteresseerd zijn in het Graphic Design, Environmental Design en de verbreding gebied van visuele communicatie. Het programma biedt een formele opleiding in design met de nadruk op het bevorderen van de ontwikkeling van het oplossen van problemen en het ontwerp vaardigheden die praktisch zijn, draagbaar en duurzaam in de snel veranderende, technologisch gedreven, creatieve gebieden.

De Ontwerp Arts belangrijke bestaat uit Studio Kunst, Grafisch ontwerp, Environmental Design, Communicatie en Engels Samenstelling cursussen. De breedte van het curriculum weerspiegelt het interdisciplinaire karakter van het programma en is gestructureerd om intellectuele en esthetische begrip van visuele communicatie, milieu-ontwerp en het bevorderen van de ontwikkeling van probleemoplossende vaardigheden.

Studenten in het upper-level cursussen leert u hoe u het ontwerp principes van toepassing op een verscheidenheid aan media, waaronder grafisch ontwerp voor print en publiceren en webdesign. Studio cursussen integreren technologie gebruik en de ontwikkeling van vaardigheden in een probleemgestuurd leeromgeving. Studenten leren standaard professionele ontwerp software te gebruiken als instrumenten van het ontwerpproces.

De milieu-ontwerp studio's te ontwikkelen ontwerp vaardigheden door middel van de verkenning van de menselijke schaal problemen. De studio cursussen zijn doorgaans gericht op een verscheidenheid van real-world projecten dat het ontwerp van het bedrijfsleven en woonruimtes, de herinrichting van industriële rivier de voorgevel in de groene ruimte en stadsvernieuwingsprojecten een paar te noemen hebben opgenomen. De studio projecten hebben meestal werkelijke klanten, met studenten om aan belangrijke communautaire kwesties die creativiteit gebaseerd op het ontwerp en probleemoplossende methodieken nodig.

Het uiteindelijke doel van het programma is om studenten uit te rusten met de kennis, probleemoplossend vermogen en design vaardigheden die hen in staat stellen om belangrijke bijdragen als design professionals te maken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Green Bay, Wisconsin
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates