Bachelor in outdoor avontuur leiderschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor in Outdoor Adventure Leadership

De Outdoor Adventure Leiderschap graad is ontworpen om studenten voor te bereiden voor een loopbaan in een breed scala van leiderschap instellingen met hands-on learning activiteiten. Het programma ontwikkelt vaardigheden student in groepsdynamica, leiderschap beginselen, onderwijsfilosofie, evenals onderwijs en communicatie. Deze graad combineert de studie van educatieve en leiderschap theorie en praktijk met technische outdoor reizen en avontuur. Studenten zullen verwerven en verbeteren van het milieu vaardigheden en kennis met betrekking tot een verscheidenheid van de bevolking, waaronder ouderen en jongeren in gevaar; en problemen, variërend van ethische controversen en risicomanagement aan programma-ontwerp te verkennen.

Gespecialiseerde vaardigheden opgedaan met Outdoor Adventure Leiderschap omvatten sequencing, faciliteren, en de verwerking van de activiteiten, met bijzondere aandacht voor de overdracht van het leren van activity-based ervaringen aan de "echte leven" van de deelnemers. Daarnaast is de mogelijkheid om veilig deel te nemen in en zorgen voor outdoor-activiteiten en effectief te leren vaardigheden in outdoor en indoor instellingen staan ​​centraal in de opleiding.

Een Outdoor Adventure Leiderschap graad kan de student aan outdoor vaardigheden outdoor programma's, en het ontwerp-programma's voor het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties te onderwijzen aan anderen, veilig toezicht houden tijdens de voorbereiding van studenten voor Beroepen met bureaus die een natuurlijke hulpbronnen foundation en publieke en private entiteiten voor het gebruik van het buitenleven te hebben.

Laatst bijgewerkt op mrt 2017

Over de school

Montana State University Billings has been an integral part of the Billings community and a student-centered learning environment since its early days as Eastern Montana College. Founded in 1927, the ... Lees meer

Montana State University Billings has been an integral part of the Billings community and a student-centered learning environment since its early days as Eastern Montana College. Founded in 1927, the university continues to nurture a longstanding tradition of educational access, teaching excellence, civic engagement and community enhancement in an urban setting. In the classroom and in the community, students receive a well-rounded unique education and training for Associate’s, Bachelor’s and Master’s degrees for careers through the University’s five colleges — arts and sciences, business, allied health professions, education and technology. Lees Minder