Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Outdoor Adventure Leadership

De Outdoor Adventure Leiderschap graad is ontworpen om studenten voor te bereiden voor een loopbaan in een breed scala van leiderschap instellingen met hands-on learning activiteiten. Het programma ontwikkelt vaardigheden student in groepsdynamica, leiderschap beginselen, onderwijsfilosofie, evenals onderwijs en communicatie. Deze graad combineert de studie van educatieve en leiderschap theorie en praktijk met technische outdoor reizen en avontuur. Studenten zullen verwerven en verbeteren van het milieu vaardigheden en kennis met betrekking tot een verscheidenheid van de bevolking, waaronder ouderen en jongeren in gevaar; en problemen, variërend van ethische controversen en risicomanagement aan programma-ontwerp te verkennen.

Gespecialiseerde vaardigheden opgedaan met Outdoor Adventure Leiderschap omvatten sequencing, faciliteren, en de verwerking van de activiteiten, met bijzondere aandacht voor de overdracht van het leren van activity-based ervaringen aan de "echte leven" van de deelnemers. Daarnaast is de mogelijkheid om veilig deel te nemen in en zorgen voor outdoor-activiteiten en effectief te leren vaardigheden in outdoor en indoor instellingen staan ​​centraal in de opleiding.

Een Outdoor Adventure Leiderschap graad kan de student aan outdoor vaardigheden outdoor programma's, en het ontwerp-programma's voor het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties te onderwijzen aan anderen, veilig toezicht houden tijdens de voorbereiding van studenten voor Beroepen met bureaus die een natuurlijke hulpbronnen foundation en publieke en private entiteiten voor het gebruik van het buitenleven te hebben.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van Montana State University Billings »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019