Bachelor in packaging design

Fashion Institute of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in packaging design

Fashion Institute of Technology

Bachelor in Packaging Design

Waarom heb je dat product uit de kast te halen? Het was waarschijnlijk de packaging design-de kleur, vorm, afbeeldingen en typografie-die het verschil maakte. Packaging design maakt merken tastbaar voor de consument, het maken van een emotionele verbinding en het beïnvloeden van de beslissing om deel te nemen. In deze intensieve programma, zul je de link tussen marketing strategie en design onder de knie. U zult innovatieve verpakkingen voor elk soort product van voeding en drank aan schoonheids- en persoonlijke verzorging tot speelgoed en huishoudelijke producten te creëren. Geleid door onze faculteit van professionele ontwerpers, zul je individueel te werken en in teams om je vaardigheden aan te scherpen en te ontwikkelen deskundigheid.

Marktgedreven opdrachten worden versterkt door een grondige studie van merkstrategieën, trends, conceptontwikkeling, en milieukwesties. U leert hoe u marketing informatie te combineren met een goed begrip van mensen, cultuur, en de consument mentaliteit. Het belangrijkste is, zul je afstuderen met de gespecialiseerde ervaring en de portfolio die u nodig hebt om deze boeiende wereldwijde discipline aan te sluiten.

Highlights

  • FIT biedt de enige Packaging Design BFA-programma in de VS
  • Packaging design is een wereldwijde veld is aangesloten op een breed scala van consumenten-producten industrieën, met een verscheidenheid aan carrièremogelijkheden.
  • Door de val van hun afstuderen jaar, 90 procent van de afgestudeerden vinden full-time dienstverband of full-time freelance werk bij toonaangevende ontwerpbureaus en consumentenproducten bedrijven, zoals Pepsi, Colgate, Palmolive, Godiva, en vele anderen.
  • FIT alumni hebben gewerkt aan veel van de belangrijkste consumentenproduct merken verkocht in de Verenigde Staten.

In dit programma, zult u:

  • interview voor een stage bij een groot aantal toonaangevende design en consumentenproducten bedrijven, hoewel uitgebreide alumni-netwerk en de industrie verbindingen FIT.
  • verbinding te maken met de industrie door middel van een faculteit van actieve design professionals.
  • reizen naar merk en packaging design conferenties en deel te nemen aan de nationale ontwerp competities.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - New York City, New York
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates