Bachelor in petroleum engineering

Bach Khoa University (BKU)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in petroleum engineering

Bach Khoa University (BKU)

Onze vier jaar Bachelor of Petroleum Engineering programma beschikt over studies in de natuurkunde, scheikunde, wiskunde, geologie, economie en andere gespecialiseerde petroleum engineering onderwerpen. Studenten zullen adequaat worden voorbereid voor de olie-industrie en de bijbehorende gebieden als boren, uitbuiting, de productie van aardolie, reservoir engineering en het transport van olie, aardgas en petroleum economie, enz. Soft skills zoals teamwork, communicatie, het identificeren en oplossen van problemen door middel van hands-on training worden ook aangeboden aan onze studenten op een creatieve, professionele, dynamische en concurrerende internationale omgeving. Afgestudeerden zal nauw samenwerken met andere professionals, zoals geologen, de opgraving, het ontwerp te lokaliseren en de machines die zo veel olie en gas te winnen als mogelijk op te bouwen, en toezien op de verwijdering en verwerking van de aardolie-zelf, enz.

carrièrekans

Afgestudeerden kunnen werken in een van beide Vietnamese of buitenlandse oliemaatschappijen, waaronder:

  • De dochterondernemingen van Petrovietnam - Vietnam Olie en Gas Group (PVEP, PVD, PTSC, PIDC, VPI ...)
  • De joint ventures en de gezamenlijke operaties (VSP, JVPC, Petronas, Cuu Long JOC, Hoang Long JOC, Universal JOC, Truong Son JOC ...)
  • Multinationale petroleum vennootschappen (BP, Unocal, Exxon Mobile ...), International Petroleum technische dienst vennootschappen (Schlumberger, BJ, Halliburton, GEOSERVICES, Baker Hughes, Weatherford, ...)
  • Universiteiten, Institutes of Petroleum, boren en grondwaterwinning ondernemingen, Provinciale Afdeling van Wetenschap en Technologie - Milieu, ministerie van Landbouw en Plattelandsontwikkeling, Provinciale Afdeling van Industrie)

KANS OM overschrijving op onze partneruniversiteiten

Studenten hebben 2 opties:

  • Optie 1: De studenten studeren aan BKU voor 4 jaar en ontvang de Bachelor of Petroleum Engineering van BKU.
  • Optie 2: Na het voltooien van 02 jaar bij BKU, kunnen studenten met financiële en academische geschiktheid van de later 02 jaar over te dragen aan de Universiteit van Adelaide (Australië) om hun studie voor bachelor diploma af te ronden. De officiële bachelor diploma wordt uitgereikt door de Universiteit van Adelaide (Australië). Het voordeel van deze optie is dat de student ongeveer 50% van de totale kosten (collegegeld en het leven kosten) kunnen besparen in vergelijking met studeren voor volle 4 jaar in Australië om een ​​bachelor diploma uitgereikt door de Universiteit van Adelaide (Australië) te krijgen.
  • Studie taal: Engels
  • Duur van de opleiding: 04 jaar bij BKU
  • Campus: campus BKU
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Vietnam - Ho Chi Minh-stad, Ho Chi Minh City
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates