Bachelor In Product & Lifestyle Design (industrieel / Toebehoren)

Pearl Academy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Product & Lifestyle Design (industrieel / Toebehoren)

Pearl Academy

Pearl Academy
  • Duur: 4 jaar
<li><strong>In aanmerking te komen:</strong> 10 + 2, of gelijkwaardig, in elke discipline, met een minimum van 50% merken. NATA 2015 - 2016 scores geaccepteerd</li> <li><strong>Locatie:</strong> Delhi NCR (West), Jaipur en Mumbai</li> <li><strong>TU-accreditatie</strong></li>

Cursusoverzicht

De 4 Jaar UG Pathway in Product & Toebehoren Ontwerp is ontworpen om competente, creatieve en ethische product ontwerpers / ondernemers die intellectueel volwassen, ecologisch kwetsbare en maatschappelijk verantwoord produceren. Na een jaar van basisontwerp exploratie in de Stichting, het pad richt zich op mensgerichte activiteiten, functies en aspiraties, en werkt aan het creëren inzetbaar afgestudeerden die goed in balans in hun kennis en vaardigheden in producten, design, esthetiek, vormen, craft & fabricage en communicatie aspecten van de discipline. Na een fundamentele studie van human-centered design en het ontwerp-proces, studenten profiteren van een flexibel curriculum dat een breed scala aan producten en accessoires specialisaties dekt.

De focus van de cursus is om een ​​afgestudeerde leerweg bieden door middel van verschillende niveaus van het onderwerp competenties en gedifferentieerde gebieden in de diepte te leren op het gebied van Product & Lifestyle Design.

De instroom van studenten voor het ontwerp specialismen is uit diverse achtergronden. Beginniveau blootstelt studenten om concepten, de ervaring van visuele communicatie of praktijk te ontwerpen in het werken met materialen. De structuur en de inhoud in te voeren en het ontwikkelen van een breed spectrum van vaardigheden en concepten die achtereenvolgens ontwikkelen om studenten voor te bereiden op de uitdagingen van de graad fase van de studie.

In de volgende fase concentreert het leren van de basiskennis en vaardigheden van belang zijn voor Product & Lifestyle Design. Het niveau is gericht op het verbeteren en uitbreiden van de kennis van de student en het begrip van de creatieve en design onderwerpen geïntroduceerd in het begin. Dit niveau is gericht op het ontwerp gevoeligheid verder te ontwikkelen en het verwerven van basiskennis en vaardigheden voor Product & Lifestyle Design.

In de tussenliggende leerfase integratie wordt voortgezet en studenten worden blootgesteld aan ruimere theoretische contexten en ingewikkelde systemen van contexten en toepassen complexere en onafhankelijk ontwerp onderzoeken met Product & Lifestyle Design. Verder is de student zal worden verstrekt een optie om te studeren in andere academische locaties in India of in het buitenland, in erkende instellingen, in het kader van een uitwisselingsprogramma voor studenten. De studenten in deze fase krijgen de kans om te koppelen met de industrie en de ontwikkeling van hun praktische kennis door middel van zelf te verkennen in de industrie setup en krijgen de eerste hand ervaring op te doen.

Het voorschot niveau is gebaseerd op zelfstudie. In dit niveau, is student-faculteit direct contact tot een minimum beperkt en studenten worden aangemoedigd om hun kennis uit te breiden, zowel in de breedte en diepte onder de mentor begeleiding. Studenten krijgen mogelijkheden voor electieve studie en zal beginnen voor inter-disciplinaire verkenningen. Dit niveau wordt afgesloten met een Final Project, waarin hun kennis en vaardigheden wordt afgesloten in een onafhankelijke, creatieve en innovatieve exploratie leren en materiaal om diverse Design Solutions bieden worden gesloten.

Ten slotte zal de cursus nuttig zijn bij de voorbereiding van de studenten voor de werkgelegenheid, ondernemende en professionele mogelijkheden of voor toegang tot postdoctorale studies en verder onderzoek op het gebied van Product & Lifestyle Design.

Loopbaantrajecten

  • Productontwikkeling en industrieel design, Custom Products, massaproductie en Manufacturing
  • Lifestyle Accessory Design for Wearable en niet-draagbare accessoires en Interieur Accessoires
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2018
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
India - New Delhi, Delhi
Startdatum: Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
India - Mumbai, Maharashtra
Startdatum: Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
India - Jaipur, Rajasthan
Startdatum: Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates