Bachelor in productie management: mode en aanverwante bedrijfstakken

Fashion Institute of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in productie management: mode en aanverwante bedrijfstakken

Fashion Institute of Technology

Bachelor in Production Management: Fashion and Related Industries

Automobile interieurs, speelgoed, bagage, medische voorraden, kleding: zeer verschillende producten, allemaal gemaakt door een productieproces dat is in wezen hetzelfde. Beheers het proces, en je bent in de vraag als een productie-manager. En de best betaalde banen zijn hier in New York City.

Kleding en textiel bedrijven vertrouwen op hun vermogen om merchandise kwaliteit te leveren aan consumenten-op tijd en tegen de juiste prijs. Dit programma dompelt je onder in de productie technieken en zakelijke praktijken die nodig zijn om concurrerende productiesystemen voor de wereldwijde markt van vandaag uit te voeren. U zult analytisch en conceptueel probleem oplossen, effectieve communicatie technieken en computervaardigheden te leren in geavanceerde industrie-gerelateerde systemen en software. In de lessen gegeven door het beoefenen van professionals in het veld, zult u van onschatbare waarde hands-on ervaring en theoretische kennis op te doen.

Highlights

  • In New York alleen al zijn er meer productie management jobs in import / export, kleding en genaaid-producten vervaardigen, woninginrichting, en speelgoed bedrijven dan er afgestudeerden om ze te vullen.
  • FIT top-grade faciliteiten en stages bij lokale bedrijven bieden ervaring in vrijwel elk aspect van de productie, van het snijden en markering tot afgewerkt product, met inbegrip van de meest geavanceerde computerprogramma's en systemen.
  • Het programma heeft nauwe banden met de industrie helpen studenten waardevolle verbindingen.

In dit programma, zult u:

  • werken aan state-of-the-art apparatuur in faciliteiten gebaseerd op die in de industrie.
  • krijgen een onmisbare achtergrond in de productie als ervaring die je kunt gebruiken om de arbeidsmarkt te betreden of de uitoefening van een geavanceerde graad.
  • de kapitein van het proces van productontwikkeling.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - New York City, New York
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates