Bachelor in Psychological Science

University of Padova

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Psychological Science

University of Padova

Cursus beschrijving

Het programma is ontworpen om u een sterke basis te bieden in de psychologie. Je studeert onderwerpen zoals Hersenen en gedrag, Ontwikkelingspsychologie, Sociale psychologie en communicatie, Klinische psychologie en Funderingen van gezondheidspsychologie. De cursus omvat zowel verplichte als optionele leringen en is bedoeld om de wetenschappelijke basis te leggen voor je toekomstige studies in het veld en je voor te bereiden op het werken in verschillende sectoren. Het theoretisch leren zal worden geïntegreerd met praktisch werk en experimentele activiteiten en dus zul je colleges bijwonen en ook in studiegroepen werken. Seminars en workshops zullen ook deel uitmaken van je onderwijstraining. Ons doel is om onze studenten aan te moedigen een kritische benadering van hun studie te volgen en een internationaal perspectief te krijgen.

Cursus structuur

  • Eerste jaar : Het eerste jaar van het programma omvat: Basisconcepten van psychologie, Hersenen en gedrag, Ontwikkelingspsychologie, Sociale psychologie en communicatie, Dynamische psychologie.
  • Tweede jaar : Het tweede jaar omvat: statistische methoden in de psychologie, arbeids- en organisatiepsychologie, klinische psychologie, dierpsychologie en neuropsychologie
  • Derde jaar : Het derde jaar omvat: Genen en gedrag, Cognitie en sensorische waarneming, Ruimtelijke cognitie, Psychologie van taal, Gezondheidspsychologie en natuurlijk het doel van de driejarige cursus: afstuderen!

Elk jaar moeten studenten optionele cursussen volgen, zoals menselijke seksualiteit, kunstmatige intelligentie en vele andere, om het vereiste aantal credits te behalen.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden in Psychological Science kunnen professionele beroepen vinden in openbare of particuliere instanties, in het onderwijs en in bedrijven en organisaties van de derde sector.

Onder begeleiding van een professionele psycholoog kunnen ze werken aan diensten die zorgen voor het individu, groepen, organisaties en gemeenschappen bij het bevorderen van de gezondheid. Al deze sectoren zijn gerelateerd aan psychometrische beoordeling, psychosociale hulp en ontwikkeling van personeel gedurende de hele levensduur.

Toelatingseisen

Toelatingsvoorwaarden zijn:

  • Middelbaar diploma
  • SAT-test

Indien kandidaten de SAT-test niet zouden hebben, worden alleen niet-EU-burgers uitgenodigd voor een Skype-interview.

Mochten er na de eerste selectie plaatsen beschikbaar zijn, dan zal een nieuw toelatingsbericht, afhankelijk van een schriftelijke test die in Padova moet worden afgenomen, binnen een korte tijd worden gepubliceerd. Deze instaptoets bestaat uit 40 meerkeuzevragen over biologie, chemie, humane wetenschappen, wiskunde en logica.

Niet-EU-kandidaten die in het buitenland wonen, moeten hun aanvraag voor pre-inschrijving bij de Italiaanse ambassade van hun land indienen.

Taaleisen

Dit programma vereist geen studenten om een ​​certificaat van hun niveau Engels aan te tonen, maar een vloeiend niveau van Engels is essentieel, zijnde alle activiteiten van de BA's (dwz lezingen, examens, handboeken, enz.) Die volledig in het Engels worden gehouden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op December 24, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,597 EUR
Voor academisch jaar 2017/18: EUR 2.597
Information
Deadline
Vraag informatie aan
28th February 2018 (early selection for candidates with a foreign degree).
Locations
Italiƫ - Padua, Veneto
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
28th February 2018 (early selection for candidates with a foreign degree).
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Italiƫ - Padua, Veneto
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
28th February 2018 (early selection for candidates with a foreign degree).
Einddatum Vraag informatie aan