Lees de Officiële Beschrijving

De bacheloropleiding Psychological Science onthult een van de meest intrigerende en hedendaagse domeinen waarin theoretische studie en klinische, experimentele activiteiten op hetzelfde niveau plaatsvinden. Je zult studeren met wetenschappelijke striktheid en ook genieten van jezelf in het proces.

Cursus beschrijving

Het programma is ontworpen om je een sterke basis te bieden in de psychologie. Je studeert onderwerpen zoals Hersenen en gedrag, Ontwikkelingspsychologie, Sociale psychologie en communicatie, Klinische psychologie en Funderingen van gezondheidspsychologie.

De cursus omvat zowel verplichte als optionele lessen en is bedoeld om de wetenschappelijke basis te leggen voor je toekomstige studies in het veld en je voor te bereiden op het werken in verschillende sectoren. Het theoretisch leren zal worden geïntegreerd met praktisch werk en experimentele activiteiten en dus zul je colleges bijwonen en ook in studiegroepen werken. Seminars en workshops zullen ook deel uitmaken van je educatieve training. Ons doel is om onze studenten aan te moedigen een kritische benadering van hun studie te volgen en een internationaal perspectief te krijgen.

Cursus structuur

Elk academisch jaar bestaat uit twee semesters.

  • Eerste semester: lessen van oktober tot januari - Winterexamen: januari tot februari
  • Tweede semester: lessen van maart tot juni - zomerstudie: juni tot juli

Eerste jaar: Het eerste jaar van het programma omvat: Basisconcepten psychologie, Hersenen en gedrag, Ontwikkelingspsychologie, Sociale psychologie en communicatie, Dynamische psychologie.
Tweede jaar: Het tweede jaar omvat: statistische methoden in de psychologie, arbeids- en organisatiepsychologie, klinische psychologie, dierpsychologie en neuropsychologie
Derde jaar: Het derde jaar omvat: Genen en gedrag, Cognitie en sensorische waarneming, Ruimtelijke cognitie, Psychologie van de taal, Gezondheidspsychologie en natuurlijk het doel van de driejarige cursus: afstuderen!

Elk jaar moeten studenten ook optionele cursussen volgen, zoals menselijke seksualiteit, kunstmatige intelligentie en vele andere, om het vereiste aantal credits te behalen.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden in Psychological Science kunnen professionele beroepen vinden in openbare of particuliere instanties, in het onderwijs en in bedrijven en organisaties van de derde sector.

Onder begeleiding van een professionele psycholoog kunnen ze werken aan diensten die zorgen voor het individu, groepen, organisaties en gemeenschappen bij het bevorderen van de gezondheid. Al deze sectoren zijn gerelateerd aan psychometrische beoordeling, psychosociale hulp en ontwikkeling van personeel over de hele levensduur.

Toelatingseisen

Vroeg / Eerste selectie (januari-februari)

Toelatingsvoorwaarden zijn:

  • Middelbaar diploma
  • SAT-test (Scholastic attitude Test alleen, de optionele Essay is niet vereist)

Als kandidaten niet de SAT-test hebben, worden alleen niet-EU-burgers die buiten Italië wonen uitgenodigd voor een Skype-interview. Prioriteit wordt echter gegeven aan kandidaten met een SAT-testscore.

Zomer / tweede selectie (mei-augustus)

Elk jaar, mochten er na de eerste selectie plaatsen beschikbaar zijn, verschijnt onderaan deze pagina in mei / juni een nieuwe oproep voor applicaties. Deze selectie is alleen toegankelijk voor Europese en niet-Europese kandidaten die in Italië wonen. Toelatingseisen zijn: 1) diploma secundaire school en 2) sat-test.

Taalvereisten

Dit programma vereist geen studenten om een Engelstalig certificaat te verstrekken, maar een vloeiend niveau van het Engels is essentieel, zijnde alle activiteiten van de BA's (dwz lezingen, examens, handboeken, enz.) Die volledig in het Engels worden gehouden.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van University of Padova »

Laatst bijgewerkt op March 3, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
2,600 EUR
Kosten voor 2018/19. Kosten kunnen aanzienlijk worden kwijtgescholden op basis van uw "Equivalent Economic Status Index - ISEE".
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum