Bachelor In Public Relations

Kadir Has University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Public Relations

Kadir Has University

Public Relations is het beheer van de communicatie processen van individuen, organisaties en bedrijven voor het grote publiek en de media. PR deskundigheid wordt zeer gewaardeerd in onze tijd, die vaak wordt aangeduid als de leeftijd van de communicatie, informatie en media. PR biedt een geïntegreerde benadering van communicatie die essentieel is in onze wereld van de steeds veranderende communicatie platforms, en de vooruitgang in de communicatie technologieën en methodieken.

alumni profile

Zoals KHAS Public Relations en Informatie-afdeling, verhogen we individuen die kunnen ontwerpen en uitvoeren van communicatie campagnes door middel van een goede analyse van de relaties tussen organisaties, belanghebbenden en doelgroepen. Onze afgestudeerden succes uit te voeren onder de verantwoordelijkheid van een nieuw tijdperk PR professional met de hulp van hun academische opleiding, analytisch denken en probleemoplossende vaardigheden.

Waarom Khas Public Relations?

Met onze gewaardeerde afdeling bestaat uit levendige geleerden die hun graduate studies in internationaal hoog aangeschreven instellingen en deskundigen uit de PR-industrie hebben voltooid, helpen wij onze studenten krijgen de academische vaardigheden die nodig zijn voor een geïntegreerde aanpak van de communicatie en ook hen de mogelijkheid zich te specialiseren in de deelgebieden van de PR basis van hun interesses. Door middel van effectieve adviseren, worden de studenten gericht op Corporate Communications of politieke communicatie tracks om expertise te krijgen in een van deze deelgebieden. Na het afstuderen, ontvangen de studenten een certificaat van expertise in aanvulling op hun diploma's.

Als studenten niet de voorkeur aan beide veld kiezen, kunnen ze keuzevakken te nemen van een derde pool van cursussen en voltooien van een unified PR programma.

Daarnaast kunnen studenten zich inschrijven in mineur en double-major programma's om hun vakgebied uit te breiden.

Kortom, nieuw tijdperk communicatie specialisten vereist door de ontwikkeling, het veranderen, en bijgewerkte wereld van de public relations afgestudeerde van onze afdeling.

Betrekkingen met de sector

We nauwlettend toezien op de behoeften van en de kansen in de industrie door middel van onze lange-termijn relaties met maatschappelijke organisaties en PR-bureaus die onze full-time en part-time faculteit werk of raadplegen. Wij ondersteunen onze studenten op de arbeidsmarkt met onze nauwe samenwerking met de Reputation Management Institute van Turkije en de Public Relations Vereniging van Turkije. Wij organiseren evenementen om onze studenten te verbinden met prominenten uit de industrie.

Studeren in het buitenland kansen

Naast tal van Erasmus uitwisseling van studenten overeenkomsten met universiteiten in heel Europa, hebben we een dual-degree overeenkomst met Coventry University in het Verenigd Koninkrijk. Volgens onze overeenkomst, zullen de studenten die hun laatste jaar studeren aan deze universiteit studeren met twee diploma's.

Carrièremogelijkheden

Onze afdeling vernieuwt zichzelf voortdurend op basis van de stand van de PR in de wereld en nieuwe disciplinaire ontwikkelingen, als gevolg van deze mondiale veranderingen in ons curriculum. Onze alumni kan kansen op werk als onderzoeker, project managers, directeuren en communicatie specialisten in vinden:

  • PR en reclamebureaus,
  • Corporate communicatie en marketing afdelingen van bedrijven die actief zijn in een verscheidenheid van industrieën,
  • Maatschappelijke organisaties
  • Politieke organisaties en instellingen,
  • Publieke sector,
  • Media-industrie.

Bovendien, onze alumni hebben de mogelijkheid om in te schrijven in onze Corporate Communicatie en PR-graduate programma dat is ontworpen als een verlengstuk van onze undergraduate programma, evenals andere communicatie gerelateerde academische opleidingen aan onze universiteit.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op April 25, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Turkije - Istanbul, Istanbul
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Turkije - Istanbul, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan