Bachelor In Public Relations

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Public Relations

Oral Roberts University

De public relations media major is een van de vier grote concentratiegebieden in de media grote. De doelstellingen van de media belangrijkste zijn: - Ontwikkelen van vaardigheden in de productie en verspreiding van materiaal via de massamedia (televisie, radio, film, internet en journalistiek), die een basis waarop specifieke carrière vaardigheden te bieden - Zorg voor een basis voor een breed scala aan beroepsopleidingen ervaringen in de media, gericht op productie, regie en beheer - Zorg voor geschikte voorbereiding voor graduate studie

Public Relations Concentratie

De public relations concentratie biedt professionele opleiding in de corporate strategie, media management en marketing communicatie.

PR studenten ontwikkelen een sterke schriftelijke communicatieve vaardigheden met technologische know-how, waaronder blogging, online onderzoek, digitale fotografie, grafisch ontwerp, online en traditionele uitgeverijen en sociale media. Het programma benadrukt ook kritisch denken, creativiteit en ethische besluitvorming.

Tijdens een programma van vier jaar, studenten kunnen:

  • Doe mee aan nationale, regionale en nationale industrie competities (bv. tijdschrift schrijven, prijsvragen en campagne planning) - Tour agentschap, media en uitgeverijen faciliteiten - regelmatig met PR beoefenaars in zowel on-campus en off-campus evenementen - Samenwerken met klanten te ontwikkelen en uit te voeren marketing campagnes - Intern in agency, non-profit/ministry en andere organisaties

Mogelijkheden zijn beschikbaar om geld te werken in op de campus-PR-gerelateerde gebieden en afdelingen te verdienen, zoals een tijdschrift redacteur, functie schrijver, universitaire ontwikkeling, PR en marketing, social media director, event planning, fondsenwerving, marketing en grafisch ontwerp. PR studenten ook in aanmerking voor beurs awards ontvangen van professionele hoofdstukken en programma donoren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan