Bachelor in reclame-ontwerp

Fashion Institute of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in reclame-ontwerp

Fashion Institute of Technology

Bachelor in Reclame Design

De essentie van dit veld is niet alleen het ontwerp, maar de communicatie, vooral hoe beelden en woorden samen te werken om aandacht te trekken en een boodschap over te brengen. FIT's Advertising Design programma produceert denkers die door de visuele rommel kunt knippen en het ontwikkelen van baanbrekende televisie, billboard, print, en steeds belangrijker in de huidige markt, internet advertenties, dat opgemerkt. U zult uw ontwerp, technische, marktstrategie analyse en presentatie vaardigheden aan te scherpen. U vindt de creatieve vaardigheden voor specifieke aspecten van de industrie, met inbegrip van beeldvorming, art direction, conceptontwikkeling en copywriting te ontwikkelen. Het programma wordt afgesloten met een afstudeerproject en een juried ontwerp tentoonstelling. U zult afstuderen met een sterk portfolio aan potentiële werkgevers te presenteren.

Highlights

  • New York City is de reclame en het ontwerp hoofdstad van de wereld, de thuishaven van meer dan 4.000 agentschappen evenals scores van bedrijven met hun eigen in-house ontwerpers. Je bent ondergedompeld in de industrie door middel van excursies, stages, en een professionele docenten met hun eigen succesvolle carrière in het veld.
  • De Advanced Reclame Design Workshop biedt een bureau-achtige ervaring waar studenten werken met de werkelijke opdrachtgevers en voer hun projecten in de industrie wedstrijden.
  • De FIT One Club student hoofdstuk biedt toegang tot evenementen, lezingen en mogelijkheden om te netwerken met reclame-ontwerp professionals.

In dit programma, zult u:

  • krijgen uit de eerste hand ervaring in het ontwerpen door middel van stages bij grote reclamebureaus, met inbegrip van Deutsch, DDB, Grey, en Kirshenbaum Bond en Partner, onder anderen.
  • leren uw vaartuig in klaslokalen die professionele omgevingen te simuleren en op te nemen industrie-level technologie.
  • verkennen New York's reclamebureaus, ontwerpstudio's, animatie faciliteiten, galeries en productiehuizen, de uitbreiding van de klas leerervaring in de echte wereld.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - New York City, New York
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates