Bachelor in resource management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het duurzame resource management programma op Grenfell Campus, Memorial University is niet een bachelor of arts diploma, noch is het een wetenschappelijke graad.

Het is eerder een bachelor van resource management (BRM) dat wetenschappelijke bezorgdheid over natuurlijke hulpbronnen overbrugt bij beleidsontwikkeling en management. De vierjarige opleiding trekt op bestaande cursussen die onder verschillende programma's op Grenfell Campus worden gedeeld en introduceren ook nieuwe cursussen.

Waarom studeer duurzaam beheer van middelen in Grenfell?

Wat is duurzaam beheer van middelen? Menselijke eisen aan onze kostbare middelen zijn aan het toenemen. De noodzaak om deze middelen te beschermen is groter dan ooit. Onze samenleving, economie en planeet hebben opgeleide professionals die die balans kunnen vinden.

Duurzaam beheer van hulpbronnen gaat om het beter beheren van onze waardevolle hernieuwbare en nonrenewable resources. Je zal een holistische aanpak nemen, ethiek, economie, wetenschap, activisme en beleid onderzoeken. Dit is een multidisciplinaire graad die u uitrustt om een ​​verantwoordelijke, passievolle resource manager te worden. U krijgt een breed theoretisch perspectief op resource management, en u leert het toepassen op hernieuwbare en niet-hernieuwbare bronnen.

Enkele van de cursussen die u opneemt, omvatten:

 • Biologie en chemie
 • Economie en statistieken
 • geografie
 • Milieustudies
 • Een vierjarig onderzoeks seminar
 • Een onafhankelijk onderzoeksproject - uitstekende voorbereiding voor master- en PhD-niveau onderzoek
 • Een veldcursus bij Bonne Bay Marine Station

Het is lokaal

Het leren over bronnen kan niet beperkt zijn tot een klaslokaal. In Corner Brook, heb je veel kans om de eerste hand de uitdagingen en mogelijkheden van resource management te zien die door de lokale industrie worden voorgesteld. We hebben pulp en papier, waterkracht, olie en gas, en de vis- en bosbouwindustrie. Er zijn nationale parken, ecologische reserves, een model bosnetwerk en andere beschermde gebieden.

U kunt werken met fakulteit op onderzoek, zoals het Humber River Basin Project, een uitgebreide collectie onderzoeksinitiatieven die ons helpen om meer te leren over water- en landbronnen die niet ver van de campus liggen.

Het is betaalbaar

U geniet van de laagste onderwijssnelheid in Engelstalig Canada. De provinciale overheid geeft hoge prioriteit aan het onderwijs en biedt uitgebreide financiering aan de Memorial University. Deze inzet stelt ons in staat om een ​​betaalbaar en hoogwaardig post-secundair onderwijs te bieden.

Het is persoonlijk

Bij Grenfell ken je professoren je op naam. Onze lage student-instructor ratio zorgt ervoor dat uw leer persoonlijk en intiem zal zijn. Met ruim 1.300 studenten op de campus maakt u echte contacten met uw klasgenoten en wordt een belangrijk onderdeel van de Grenfell-gemeenschap.

Informatie voor eerstejaars studenten

Als Grenfell-student kunt u gebruikmaken van verschillende reismogelijkheden. Reis naar Belize waar u duurzame ontwikkeling kunt bestuderen en in uw vrije tijd kunt u het barrière rif verkennen. Neem deel aan het NSE-programma, waar u Grenfell-collegegeld betaalt en studeert in een andere NSE-lid-universiteit in Canada of de Verenigde Staten. Of bestudeer Frans in het Frecker Programma, aangeboden in St. Pierre et Miquelon, Franse eilanden voor de kust van Newfoundland. U kunt zelfs over de vijver hopen "en studeren op de Harlow Campus van het Memorial in Engeland.

Toelating

U moet voldoen aan de algemene toelatingseisen voor Memorial University en verklaar dat de milieucunde als hoofdvak in aanmerking komt voor het programma.

Carrièremogelijkheden

Onze afgestudeerden worden erkend en werken wereldwijd op een breed scala van terreinen:

 • Resource management in de publieke dienst of particuliere sector
 • Ontwikkeling van het milieubeleid
 • Ecologische restauratie
 • De buitenlandse dienst
 • Internationale zaken
 • journalistiek
 • onderwijs
 • Onderzoek
 • Particuliere organisaties

Afgestudeerden zijn ook goed voorbereid voor geavanceerde studies in:

 • Resource management
 • geografie
 • Milieustudies
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Grenfell Campus, Memorial University is located in Eastern Canada in the city of Corner Brook on Newfoundland's west coast. Grenfell's unique location offers international students a vibrant, friendly ... Lees meer

Grenfell Campus, Memorial University is located in Eastern Canada in the city of Corner Brook on Newfoundland's west coast. Grenfell's unique location offers international students a vibrant, friendly and safe learning environment. At Grenfell, our class sizes are small, so it's easy to get to know your professors and classmates - you'll feel at home in no time. Lees Minder