Bachelor in scenarioschrijven

South Gate Society Arts Center

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in scenarioschrijven

South Gate Society Arts Center

De vier-jaar scenarioschrijven mate richt zich op het ontwikkelen van kennis van genres, praktische toepassing, en publiceren van het werk, tijdens de bouw van platforms, netwerken en het leren van de vaardigheden die elke kunstenaar-ondernemer nodig heeft om hun bedrijf en merk op te bouwen.

Je zult niet alleen leren het ambacht van het schrijven, maar ook leren om meester instrumenten en technieken om een ​​carrière als schrijver te bouwen.

Begin je eerste jaar met een stichting in alle vormen van creatief schrijven. Het tweede jaar maak je kennis met de geschiedenis en de analyse van van scenarioschrijven met een focus op Hollywood en Global Cinema met lessen op 3-Act Structuur, Copyright, Schrijven voor een budget, het verrichten van onderzoek, en de kunst van de Pitch. Het derde jaar breidt door de studie van de hedendaagse film en aanpassing met een focus op documentaires en experimentele scenarioschrijven. Je ontwikkelt vaardigheden in de karakterontwikkeling en authentieke dialoog, maar ook leren hoe je een film beoordeling, synopsis, script-analyse, en filmografie schrijven. In je vierde jaar, schrijf je een feature-length scenario en query-agenten, terwijl het onderzoeken van kunstenaar residency programma's en het ontwikkelen van een marketing strategie, subsidieaanvraag en verfijnd toonhoogte.

Deze graad is beschikbaar op de campus of online. Bekijk de onderstaande curriculum.

52232_Curricula_Screenwriting_June_2017

Algemene toelatingsvoorwaarden

De South Gate Society Degree Programma verlangt van aspirant-studenten houden een minimum van een middelbare school diploma of middelbare school verlaten examen. Vanwege de strenge hoeveelheid van lezen en schrijven, moeten de leerlingen een hoog niveau van taal vaardigheden en capaciteiten hebben. Hieronder vindt u informatie over Toelatingsvoorwaarden vinden, Taalniveau Collegegeld, Beurzen & Grants, Volkshuisvesting, Residence Application, gezondheid en veiligheid, wonen en werken in Denemarken, leren Deens voor Vrije en Banking.

Engels taaleisen

Alle cursussen worden gegeven in het Engels en vereisen daarom studenten bekwamen in de taal te zijn. De meeste opdrachten worden geschreven in het Engels tot het vierde jaar, waarin studenten kiezen om hun afstudeerprojecten in het Engels of hun moedertaal te schrijven.

Studenten hoeven niet een van deze tests te nemen, maar als referentie moet je Engels vaardigheid worden op een van de volgende genoemde niveaus. Uw Engels niveau zal worden geëvalueerd door je Persoonlijke verklaring en Schrijven Sample binnen uw applicatie. Voor Deense studenten, is een B-niveau nodig.

  • IELTS (Internationaal Engels Language Testing System) - Een globale cijfer van 6,5 heeft de voorkeur, met niets minder dan een 5,5 in een van de subcategorieën.
  • TOEFL (Test van het Engels als vreemde taal) - Een minimum score van 85 voor de test op internet gebaseerde zonder scores lager dan 80 in subcategorieën.

Gedocumenteerd bewijs van het Engels taalvaardigheid

De South Gate Maatschappij behoudt zich het recht voor om verdere documentatie van de aanvrager Engels taalvaardigheid te vragen volgens paragraaf 9 van het Deense ministerieel besluit nr. 1212 van 17 december 2012 betreffende toegang, inschrijving en laat enz. Deze documentatie moet worden gemaakt van één van de hierboven genoemde, evenals een interview Engels testen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
25,000 DKK
- Per semester
Locations
Denemarken - Aalborg
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Denemarken - Aalborg
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan