Bachelor in software engineering (bse)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Software engineering is een systematische en gedisciplineerde aanpak om software te ontwikkelen. Het geldt zowel computerwetenschappen als engineering principes en praktijken voor de oprichting, de werking en het onderhoud van software systemen.

De Bachelor in Software Engineering (BSE) is bedoeld om kwalitatief hoogwaardige afgestudeerden in deze snel ontwikkelde discipline te produceren. De diploma is speciaal ontworpen in antwoord op de vraag van de industrie om afgestudeerde software engineers te produceren met software-systemen projectcapaciteit. Afgestudeerden die vaardigheden op deze gebieden kunnen aanbieden, zijn in vraag van bedrijven en overheidsorganisaties die zich bezighouden met softwareontwikkeling. Afgestudeerden worden voorbereid op carrières in alle industrieën als Software Engineers, Application Developers, Programming Specialists en Systems Analyst. USP biedt de graad Bachelor in Software Engineering. Dit is een vierjarige professionele graad.

Bachelor in Net-Centric Computing en Bachelor of Software Engineering zijn voorlopig geaccrediteerd door de Australian Computer Society. Afgestudeerden van deze programma's komen in aanmerking voor lidmaatschap van de Australian Computer Society en worden toegekend door de Certified Technologist (CT) post-nominale. Zij zullen in aanmerking komen om na vijf jaar geschikte professionele ICT-ervaring in aanmerking te komen voor erkenning als Certified Professional (CP).

De bachelor in het net-centric computing en bachelor in software engineering graden zijn
Vierjaarsprogramma's bestaande uit vierentwintig cursussen, acht op 100-niveau, acht op 200-niveau, zes op 300-niveau, gevolgd door een extra jaar dat bestaat uit twee cursussen op 400 niveaus en een industrieel stageproject.

Software_security-265130_960_720

Bijzondere toelatingsvoorwaarden:

Om toegelaten te worden tot een bachelor in de nanotechnologie en de bachelor in software engineering, zal een persoon: a) van een Senaat-erkend formulier 7 of gelijkwaardig examen Engels en Wiskunde hebben geslaagd; Of b) het USP Foundation Programma met tenminste C + heeft afgerond in cursussen MAF11, MAF12, een pas in CSF12 en tenminste C in LLF11.

Studenten moeten de vereisten van de eerste drie jaar succesvol afronden alvorens te gaan tot het 4e jaar van de BNC en BSE-programma's.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of the South Pacific (USP) is the premier provider of tertiary education in the Pacific region and an international centre of excellence for teaching, research consulting and training o ... Lees meer

The University of the South Pacific (USP) is the premier provider of tertiary education in the Pacific region and an international centre of excellence for teaching, research consulting and training on all aspects of Pacific culture, environment and human resource development needs. Lees Minder