Bachelor in software engineering

Istanbul Aydin University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in software engineering

Istanbul Aydin University

De Bachelor's Degree Program van de afdeling Software Engineering is een 240 ECTS, 4-jarige opleiding bestaat uit acht semesters, die elk een 30 ECTS werkdruk. Eén ECTS gelijk aan 25,5 uur studielast per semester.

De toenemende behoefte aan computers in ons dagelijks leven heeft het absoluut noodzakelijk dat de nieuwe ontwerpen en nieuwe computer software systemen worden ontwikkeld om geavanceerde technologie op te nemen in een groeiend aantal toepassingen. De principes van de informatica, engineering en wiskundige analyse zijn in dienst van de computer software engineers voor het ontwerpen, ontwikkelen, testen en evalueren van software en de systemen die computers gebruiken verschillende toepassingen uit te voeren.

Software engineers of systemen ontwikkelaars werken in toepassingen en ze zijn bezig met het analyseren van de behoeften van gebruikers en het ontwerpen, bouwen, testen en onderhouden van computertoepassingen software of systemen. Diverse soorten software zoals software voor besturingssystemen en distributienetwerk, en compilers die programma's te zetten voor de uitvoering op een computer zijn ontwikkeld door software engineers. In de programmering of coderende gebieden, software engineers geven lijn per lijn instructies, naar een computer over hoe je een functie of een bewerking uit te voeren. Hoewel deze ingenieurs moeten tekenreeks programmeren bezitten, zijn ze meer bezig met de ontwikkeling van algoritmen, het analyseren en oplossen van problemen in de programmering dan met het schrijven codes.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Turkije - Istanboel, Istanbul
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Turkije - Istanboel, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan