Bachelor In Sportmanagement

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Sportmanagement

Oral Roberts University

De sport-industrie is een van de grootste inkomsten genereren industrieën in de Verenigde Staten en wereldwijd, het genereren van meer dan $ 400 miljard dollar per jaar. Het is een divers en groeiend gebied waarin meerdere sectoren, waaronder beroepsorganisaties, collegiale en individuele universiteiten, publieke en private organisaties, media en entertainment-agentschappen, en voorzieningen en evenementen operaties. Terwijl het gebied is gespecialiseerd, een loopbaan in sportmanagement verder uit te breiden en zijn in hoge vraag.

ORU's Sports Management diploma bereidt studenten voor geavanceerde werk in alle sectoren van de sport-industrie door middel van een breed inzicht in het veld, terwijl ook het onderwijzen van specifieke vaardigheden op het gebied van financiën, sport personeelsmanagement, recht, sportmarketing, en voorziening of evenement management. Gevestigd in Tulsa, OK, hebben de studenten de unieke kans om te leren de handen op met zowel professionele sportorganisaties - Tulsa Shock (WNBA), Tulsa 66ers (NBAD), OKC Thunder (NBA), Tulsa Oilers (CHL), Tulsa Drillers (AA- MLB), PGA en LPGA, evenals NCAA Division I atletische afdelingen - Oral Roberts University (Southland Conference), en de Universiteit van Tulsa (Amerikaanse Atletische Conferentie).

Uitkomsten

Met een graad in sportmanagement verschillende carrière mogelijkheden zijn beschikbaar. Een paar van de opties die u kunt overwegen zijn: - Professional Sports: NFL, NBA, MLB, NHL, MLS, PGA, LPGA, enz. ..

  • Olympische en International Sports: USOC, IOC, Olympische Spelen, WK Voetbal, enz. ..
  • Collegiale Atletiek: NCAA, NJCAA, NAIA, enz. ..
  • Sports Venue Management - Arenas, Stadions, Sports Complex, golfbanen, etc. ..
  • Sport Reizen en toerisme-industrie
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan