Bachelor in stedelijke en regionale studies

University Of Wisconsin - Green Bay

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in stedelijke en regionale studies

University Of Wisconsin - Green Bay

Urban and Regional Studies ontwikkelt individuen die willen een verschil in hun gemeenschap te maken: een verschil in wat er gebeurt met de oudere wijken in overgang; een verschil in wat er gebeurt als nieuwe voorstedelijke gemeenschappen worden gepland en gebouwd; en een verschil maken in het leven en het welzijn van personen over grootstedelijke en landelijke regio's.

URS biedt studenten een kans om vertrouwd te raken met de concepten die nuttig zal zijn of ze gemeenschap organisatoren, advocaten, stad of regionale planners, architecten, leraren, economische ontwikkeling specialisten, journalisten, maatschappelijk werkers, stad managers, of voer een loopbaan in het bedrijfsleven te worden.

Studenten worden aangeboden inleidende en gevorderde cursussen in veel van de sociaal-wetenschappelijke disciplines die een bijdrage leveren aan het gebied van stedelijke studies - met inbegrip van de economie, geografie, politieke wetenschappen, psychologie en sociologie - evenals gespecialiseerde cursussen zoals: stedelijke sociale problemen, stedelijke en regionale planning, en het seminar in de ethiek en publieke actie.

We hebben een aantal gebieden van de nadruk binnen het programma, met inbegrip van ontwikkeling van de gemeenschap, etnische studies, en stedelijke en regionale planning.

Aandachtsgebieden

Bekijk de cursus eisen en aanbevolen semester door semester schema van cursussen voor de aandachtsgebieden in Urban and Regional Studies:

Gemeenschappelijke ontwikkeling

Natuurlijk werk richt zich op macro-onderwerpen in de economische ontwikkeling en planning, met inbegrip van Land Use Controls, de gemeenschappelijke economische ontwikkeling, Stedenbouw en Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw en Ruimtelijke Economische Theorie.

Etnische Studies

Natuurlijk werk benadrukt ervaring van etnische en raciale groepen in de Verenigde Staten, met inbegrip van met name de voortdurende inspanningen van deze groepen om gemeenschappen op te bouwen en hun eigen etnische identiteiten in de Verenigde Staten.

Stedelijke en regionale planning

Een gespecialiseerde programma van de studie benadrukken planning theorie en methoden en vereisen stage werk met lokale planbureaus. In dit lespakket wordt vaak door studenten die geïnteresseerd zijn in graduate werk in stedelijke en regionale studies geselecteerd.

Urban and Regional Studies

Veel studenten in geïnteresseerd zijn in het algemene programma in stedelijke en regionale studies.

Land Survey Certificate Program

Aangeboden in samenwerking met Northeast Wisconsin Technical College. Studenten voltooien van deze opleiding samen met de verplichte vakken op NWTC zal state-certificaat in landmeetkunde ontvangen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Green Bay, Wisconsin
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates