Bachelor in studies vroege kinderjaren (top-up)

Somerset College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in studies vroege kinderjaren (top-up)

Somerset College

Cursus Beschrijving

Als je inzetten voor het maken van een verschil in het leven van kinderen en jongeren zijn, onze cursussen in Early Childhood Studies zijn de perfecte basis voor je carrière.

Ze zijn speciaal ontworpen voor mensen die willen een carrière in de Early Years zorg voort te zetten, of die al bezig zijn in die sector. Dus als je weet dat het werken met jongeren is je passie, dan is dit de cursus voor jou.

De cursus omvat geleverd in 2 jaar modules:

Jaar 1

  • Volwassen concepten - Actuele onderwerpen - WBLearning

Jaar 2

  • Onafhankelijke Studie Module - Proefschrift

In de loop van je studie krijg je er een stage dat u een waardevol inzicht in hoe de sector werkt zal geven, en het verbeteren van uw inzetbaarheid te voltooien.

Onderwijzen en beoordelen

Er zijn geen examens op deze cursus, en elke module wordt beoordeeld aan de hand van opdrachten. Wij bieden u uitgebreide studie vaardigheden te ondersteunen in uw hele tijd aan het College, om te helpen maximaliseren van uw kansen op succes.

Onderwijs sessies in de vorm van korte lezingen, begeleide discussies, werk in kleine groepen en presentaties.

Progressie Kansen

Na afloop van de BA (Hons) graad, Je kan dan verder willen voortzetten en postdoctorale studie aan de Universiteit van Plymouth.

Als alternatief kunt u ervoor kiezen om de PGCE in het primair onderwijs en post-graduate mogelijkheden te bestuderen op het gebied van onderwijs.

Loopbaanontwikkeling

De (Hons) kan leiden tot werkgelegenheid in gezinsondersteuning en project werken in een reeks van Early Years instellingen. Je kan ook een carrière als center werknemer voor de kinderen, gezin / school liaison werknemer, begin jaren arbeider, basisschool werknemer of familie advies liaison werknemer beginnen. Onze afgestudeerden hebben ook gevorderd tot de lerarenopleiding in het basisonderwijs.

Na afloop van de BA (Hons) graad kan dan verder wilt gaan verder en postdoctorale studies, PGCE in het primair onderwijs en post-graduate mogelijkheden op het gebied van onderwijs.

Toelatingseisen

Voor de toegang tot de BA (Hons) graad, moet u een FDA in Early Childhood Studies, een HND in een bepaald vakgebied, of soortgelijke hebben.

Volwassen studenten die niet voldoen aan deze formele toelatingseisen zijn van harte welkom om toe te passen, indien zij hun interesse in het vakgebied kunnen bewijzen.


Vanwege de aard van deze cursussen, zal u gevraagd worden om een ​​Disclosure en ondergaan blokkeren cheque (voorheen bekend als CRB) voordat u begint met de plaatsing werk.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,210 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Taunton, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates