bachelor in supply chain management

Northeastern State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

bachelor in supply chain management

Northeastern State University

Aangeboden als een Bachelor of Business Administration of een Bachelor of Technology, Supply Chain Management bereidt je voor op een dynamische functie in een snel veranderende wereldeconomie.

Met verantwoordelijkheden die variëren van het kopen van grondstoffen tot de distributie van afgewerkte producten, moeten supply chain managers om de kosten te beheersen en de kwaliteit te verhogen en ervoor te zorgen dat wat ze doen is winstgevend. En ze moeten kunnen werken met allerlei verschillende afdelingen in een organisatie en met verschillende organisaties aan de buitenkant.

Veel organisaties zijn gewoon leren nu hoe belangrijk een goede supply chain management is en ze zijn versluiering te goed opgeleide vakmensen om toezicht te houden wat er in toenemende mate een belangrijk onderdeel van het bedrijf te vinden.

En dat is waar we komen.

De set Northeastern State University vaardigheid geeft om u voor te bereiden op een succesvolle carrière in supply chain management omvat:

 • Onderhandelingen
 • Kosten / prijsanalyse
 • Nationale en internationale aspecten van inkoop
 • prestatiemaatstaven
 • Leveranciersevaluatie
 • Elektronische handel
 • Strategische en team planning,
 • Voorraadbeheer
 • transport management
 • Distributie

Als je de Bachelor of Business Administration major in Supply Chain Management kiest, zul je niet alleen de opleiding in supply chain management, maar een goed afgeronde bedrijfskundige opleidingen die financiën, marketing, boekhouding, economie, en nog veel meer omvat krijgen. Neem de Bachelor of Technology spoor en leer je over supply chain management vanuit een industrie perspectief.

De schoonheid van de NSU Supply Chain Management programma is dat je kunt trekken uit onze lessen in zowel bedrijfskunde en in de technologie. Dat geeft Northeastern State University één van de meest unieke supply chain-programma's in het land.

En we werken hard om u te voorzien van een op maat gemaakte, werkbare combinatie van face-to-face, online, en gemengde klassen om u te helpen uw diploma te halen, zelfs als u op dit moment full-time werkt.

Een supply chain diploma is geen garantie voor een baan, maar we hebben een zeer hoge plaatsing tarief. En werkgevers zeggen: "Wij houden van NSU supply chain afgestudeerden. Stuur ons meer! "

Schrijf u in voor Supply Chain Management bij NSU en misschien op een dag kunnen we ze u sturen!

Certificering in supply chain management is beschikbaar via verschillende entiteiten en zijn onder andere:

 • Gecertificeerde productie Inventory Manager (CPIM) en Certified Supply Chain Professional (CSCP) aangeboden via de Verenigingen voor Operations Management.
 • Gecertificeerde Purchasing Manager (CPM) en Certified Beroep in Supply Management (CPA) die worden aangeboden door middel van het Institute for Supply Management.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Broken Arrow, Oklahoma
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Muskogee, Oklahoma
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Tahlequah, Oklahoma
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan