Bachelor in TESL

HELP University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in TESL

HELP University

Engels is de lingua franca voor de handel, wetenschap, communicatie en technologie. De meeste van de kennis van de wereld wordt in deze taal. Maleisiërs hebben een voordeel bij de ontwikkeling van deze gebieden als ze bekend zijn met de taal waarin de grootste hoeveelheid van het onderzoek wordt geschreven. In landen waar Engels niet de moedertaal als Maleisië, is het leren van Engels niet alleen noodzakelijk, maar essentieel geworden. Het is de meest gebruikte taal over de hele wereld van vandaag en het is ook de INTERNET taal. Zeker wanneer men goed thuis in het Engels, de informatie wereld is wijd open voor de kennis exploratie en om contact te houden met de laatste ontwikkelingen.

TESL

Deze BA in TESL (Hons) programma zal de afgestudeerden arm met de nodige kennis en vaardigheden die nodig zijn om effectief te leren Engels als tweede taal. We hebben een geweldig programma en een geweldig team van docenten aan de deelnemers tot grotere hoogten te leiden in het verwerven van het aanleren van vaardigheden in het Engels. Wij nodigen u allen om samen met ons deze Onderwijs inspanning die is spannend en vruchtbaar, de voorbereiding van een en al voor de komende uitdagingen in het Engels taalverwerving en onderwijs in deze taal.

Waarom BA TESL (Hons) @ HELP

  • 3-jaar Honours Programme geaccrediteerd door de Maleisische Kwalificaties Agency (MQA) - Credit overdracht of onderwerp vrijstellingen op basis van MQA richtlijnen - Handige toegang voor aanvragers met STPM, A-Levels, UEC, SM3, HELP Foundation - Studenten worden blootgesteld aan alle aspecten van het onderwijs Engels als tweede taal - Geleverd door hooggekwalificeerde en ervaren onderwijsfaciliteiten - Eenvoudig weg naar postdoctorale studie: Master en PhD - Cursussen in taal, taal- en letterkunde verbeteren opdracht van de studenten van het Engels en hen voor te bereiden communicatie gerelateerde banen bv journalistiek, public relaties etc

Cursus Structuur

38 modules:

  • 29 kernvakken
  • 1 Onderwijs Practicum
  • 3 keuzevakken
  • 5 Mohe verplichte vakken

Minimum van 120 credit-uren

Vooruitzichten voor Graduate Studie en Employability

Er zijn vele mogelijkheden voor afgestudeerden van de HELP BA in TESL programma (Hons) willen graduate studies voort te zetten. Studenten kunnen gebruik maken van de faciliteiten en expertise van HELP University's ELM Graduate School en andere academische afdelingen te maken.

Daarnaast HELP's uitgebreide netwerk van internationale universitaire partners biedt een breed scala aan keuzes voor afgestudeerde werk en studie aan premier instellingen en academies. Afgestudeerde inzetbaarheid is altijd een zorg voor zowel studenten als potentiële werkgevers, zodat praktische toepassingen zijn sterk aanbevolen in het programma, dat theorie en praktijk verbindt door middel van kritische reflectie om werkgerelateerde vaardigheden en geluid academische kennis op te bouwen. Observatie en pedagogische praktijk (via de Practicum component) zijn een integraal onderdeel van de ontwikkeling van het beroep attributen.

Vaardigheden opgedaan met dit gebied van onderzoek kan eenvoudig worden toegepast in vele carrière gebieden. Het programma helpt studenten om hun vertrouwen te ontwikkelen, interpersoonlijke vaardigheden, teamwork vaardigheden, en communicatieve vaardigheden, en deze zijn zeer gewild bij werkgevers.

Na het voltooien van dit programma kunnen onze afgestudeerden nemen van een baan uit een breed scala van loopbanen in de verschillende interessante sectoren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd