Bachelor In Taalkundige En Culturele Bemiddeling

Ca' Foscari University of Venice

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Taalkundige En Culturele Bemiddeling

Ca' Foscari University of Venice

deze graad programma wordt gekenmerkt door een technische benadering van de studie van talen en schriftelijke en mondelinge bemiddeling. De programma omvat taalkundig-culturele cursussen, waaronder liaison tolken in de twee belangrijkste talen (Engels en Spaans) en elementen van het internationaal recht en bedrijfskunde. De programma is gebaseerd op innovatieve onderwijsmethoden, waaronder het gebruik van taal en IT-laboratoria, en vereist studenten om een ​​semester door te brengen in Spanje. Beurzen voor afgestudeerden zal beschikbaar zijn in Spanje (Tandem Escuela Internacional de Madrid).

Link naar de pagina Degree-programma

Link naar de toe te passen procedure pagina

Toegang tot het programma

De toegang is beperkt tot 77 plaatsen.

toelatingsproef

De toegang is onderworpen aan een taalkundig-culturele en proeve van bekwaamheid, die gericht zijn op het beoordelen van het niveau van de kennis van het Engels (tenminste niveau B1), alsmede van de Italiaanse taal en algemeen vormend onderwijs met betrekking tot de geschiedenis en de geografie van de Spaanstalige landen.

Toelatingseisen

Naast een succesvolle uitkomst van de toelatingsproef, wordt een eerdere geschikte ondergrond nodig. Als de resultaten van de test negatief zijn, kan de student zich inschrijven, maar ze zullen ontvangen een aanvullende educatieve schuld (OFA), wat betekent dat de student eventuele hiaten in hun achtergrond moet invullen door middel van specifieke activiteiten georganiseerd door de universiteit. Meer informatie over OFA voor dit programma is beschikbaar in de deze webpagina.

leerresultaten

Deze eerste cyclus Degree Programma wordt gekenmerkt door een technische benadering van de studie van talen en schriftelijke en mondelinge bemiddeling. De programma omvat taalkundig-culturele cursussen, waaronder liaison tolken in de twee talen (Engels en Spaans) en elementen van het internationaal recht en bedrijfskunde. De graad programma is gebaseerd op innovatieve onderwijsmethoden, waaronder het gebruik van taal en IT-laboratoria. Het vereist ook de studenten om een ​​semester door te brengen in Spanje.

Beroepsprofielen

De eerste cyclus afgestudeerden kan de werkgelegenheid als tolken, experts van de handelsbetrekkingen met de binnenlandse en internationale markten, vertalers, gidsen, culturele bemiddelaars en taalkundige bemiddelaars in scholen te vinden.

Opkomst

Aanwezigheid is verplicht voor de taal, algemene taalwetenschap, liaison tolken en vertalen cursussen.

Toegang tot verdere studies

Professional Master's programma's (Niveau 1) en Tweede Cyclus Degree programma's

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Italiaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Italië - Venetië, Veneto
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Italië - Venetië, Veneto
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan