Bachelor in technologische systemen

SUNY Korea

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in technologische systemen

SUNY Korea

Het ministerie van Technologie en Samenleving, voorgesteld aan SUNY-Korea door Stony Brook University, is de oudste en grootste van de SUNY Korea afdelingen. Op Stony Brook, is een van de zeven afdelingen in het College of Engineering en Toegepaste Wetenschappen en het biedt de major in Technological Systems Management leidt tot de Bachelor of Science graad.

Het programma integreert een stichting in de natuurwetenschappen, techniek, toegepaste wetenschappen, of milieu-studies met toepassingen in IT-systemen, assessment en management. De afdeling biedt ook een minor in Technological Systems Management.

De belangrijkste bereidt studenten voor een loopbaan in de overheid, het bedrijfsleven en het onderwijs in functies als beheerder van het computernetwerk systemen, manager van informatiesystemen, kwaliteitscontrole specialist, systemen of milieu analist, technisch vertegenwoordiger, of technologie trainer / opleider, kortom, alle beroepen en zakelijke ondernemingen die afhankelijk zijn van technologische toepassingen en de uitvoering en in welk project management is de sleutel tot succes. Studenten worden ook bereid for Advanced Study in gebieden zoals het bedrijfsleven, recht, onderwijs, beleidsanalyse, en industriële of milieubeheer.

De afdeling richt zich op technologische vooruitgang die elk facet van het moderne leven vorm te geven. Studenten ontwikkelen begrip van de kenmerken, mogelijkheden en beperkingen van de huidige en opkomende technologieën. Succesvolle praktijken bij de overheid, industrie, onderwijs, en persoonlijke leven afhankelijk zijn van dergelijk begrip. De afdeling geldt technische concepten die technologische veranderingen en die vorm de brug van engineering tot andere disciplines ten grondslag liggen.

Missie

Het ministerie van Technologie en Samenleving, een van de zeven afdelingen in het College of Engineering en Toegepaste Wetenschappen aan de Stony Brook University, geldt concepten en instrumenten getrokken uit de natuurwetenschappen, techniek en sociale wetenschappen te onderzoeken en de relatie tussen technologie en onze samenleving te bevorderen, zowel regionaal als wereldwijd.

Deze concepten omvatten systeemtheorie, methoden en instrumenten voor de besluitvorming, en wetenschap-technologie-maatschappij (STS) kaders. In het bijzonder, het ministerie heeft een vier-delige missie: 1. Help alle studenten leren om technologie te gebruiken, in dienst techniek zal gaan oplossen van problemen, en begrijpen van de sociaal-technologische samenspel dat een beschouwing van wetenschappelijke, maatschappelijke, politieke, economische, gedrags-, juridische en ethische aspecten van de problemen vraagt; 2. Foster professionals die leiders in de effectieve ontwikkeling, integratie, het beheer en de evaluatie van de technologie ten behoeve van de verbetering van het onderwijs, het bedrijfsleven en industriële processen en systemen, en het milieu zal worden; 3. Verrichten grensverleggend onderzoek in energie, milieu-studies, educatieve technologie, STEM (wetenschap, technologie, engineering en wiskunde) onderwijs, technologische innovatie management, en de openbare orde; 4. Opzetten van projecten die de huidige en toekomstige behoeften van de samenleving aan te pakken ─ grotere participatie van ondervertegenwoordigde groepen in STEM, de overdracht van technologie, en parate kennis en tools om managers en beleidsmakers te helpen.

De essentie van de nieuwe paradigma's deze afdeling voor het onderwijs is de eenwording van traditioneel gescheiden disciplines in een geïntegreerd één geheel om problemen in de samenleving aan te pakken. Technologie studies beginnen met het probleem, in plaats van de structuur van een discipline. De afdeling is expert in het ontwikkelen van een zinvol geheel van schijnbaar ongelijksoortige stukken, door het maken van meerdere richtingen intellectuele verbindingen tussen disciplines, ideeën, en onder diverse groepen van individuen en organisaties. Het bedenken en testen van modellen voor samenwerking is een kenmerk van deze afdeling, een zeer gewaardeerde activiteit in de academie van vandaag. Het ministerie van Technologie en Samenleving is een community of learners die verticaal uitstrekt (bijvoorbeeld docenten, studenten en middelbare scholieren samen te werken als gemeenschap het uitvoeren van onderzoek) en horizontaal in het onderwijs arena ontwikkeld. "

Degree & Eisen

Studenten major in Technological Systems Management moet een specialisatie te voltooien in een van de volgende: natuurwetenschappen, techniek en toegepaste wetenschap, of het milieu studeies. (Voor studenten die een major in een van die gebieden en die technologische Systems Management voort te zetten als een tweede grote, de eerste grote zal dienen als de specialisatie.)

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Zuid-Korea - Incheon, Incheon
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2019
Zuid-Korea - Incheon, Incheon
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan