Bachelor in telecommunicatietechnologieën en -systemen

Gheorghe Asachi Technical University Of Iasi

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in telecommunicatietechnologieën en -systemen

Gheorghe Asachi Technical University Of Iasi

Telecommunicatietechnologieën en -systemen

Faculteit van elektronica, telecommunicatie en informatietechnologie

Afdeling telecommunicatie en informatietechnologie

In het kort

  • Faculteit Naam: Faculteit Elektronica, Telecommunicatie en Informatietechnologie
  • Studiedomein: elektronische engineering, telecommunicatie en informatietechnologie
  • Naam van het universitaire programma: Telecommunicatiesystemen en -technologieën
  • Voertaal: deze opleiding wordt in het Engels aangeboden.
  • Aard van de studies (full-time, part-time, afstandsonderwijs): Voltijd
  • Standaard studieduur (in jaren) en aantal semesters: 4 jaar / 8 semesters
  • Aantal ECTS Credits (op semester en op studieduur): 30 credits / semester, 240 credits in totaal
  • Academische kalender (begin- en einddatum van de cursussen): 1 oktober - 30 juni. Uitgebreid tot 30 september voor herkansingen.

Programma overzicht

Het programma richt zich op telecommunicatietechnologieën en -systemen, waaronder zowel fundamentals als gespecialiseerde onderwerpen met betrekking tot moderne toepassingen. Wij streven ernaar onze studenten een breed scala aan vakoverschrijdende technische competenties aan te bieden, inclusief de kennis en vaardigheden die nodig zijn om moderne communicatiesystemen te bedenken, ontwerpen, implementeren, testen en bedienen.

Beschrijving

Dit programma wordt georganiseerd door de faculteit elektronica, telecommunicatie en informatietechnologie van Iasi, Roemenië. Het programma richt zich op telecommunicatie-technologieën en systemen, met inbegrip van zowel fundamenten en gespecialiseerde onderwerpen die verband houden met moderne toepassingen. Het leerplan begint met een tweejarige basisopleiding, inclusief vakken zoals wiskunde, natuurkunde, programmeren, elektronische meting, signalen, circuits en systemen. Vervolgens geeft tweejarige specialisatie, betrekking op digitale communicatiesystemen, digitale signaalverwerking, radiocommunicatie, mobiele communicatie, antennes en vermeerdering, microgolfschakelingen, optische communicatie en communicatienetwerken. De opleiding is gericht op het aanbieden van onze studenten een brede waaier van multidisciplinaire technische competenties, met inbegrip van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te bedenken, ontwerpen, implementeren, testen en beheren moderne communicatiesystemen gebaseerd op het genereren, verzenden, ontvangen en verwerken van elektrische, akoestische en optische signalen in het frequentiespectrum en de verwerking van geassocieerde data en gegevens. Optimalisatie en verkeersmanagement in digitale netwerken, multimedia informatieverwerking, modulatie en gegevens codering (compressie, encryptie, foutcorrectie en regelcodering) worden ook beschouwd. Programmeervaardigheden stellen onze afgestudeerden om software-oplossingen te implementeren voor communicatie toepassingen, waaronder webdesign en communicatieverbinding design. Nauwe banden met top multinationale bedrijven zoals Continental, Ericsson, Microchip en Infineon, heeft geleid tot een betere toegang tot moderne technologieën en educatieve middelen.

Duur & Credits

60594_Skjermbilde2017-11-13kl.20.45.15.png

Carrièremogelijkheden

Telecom engineering is een snelle sector, waar afgestudeerden kunnen werken met geavanceerde technologie en hebben een wereldwijde impact.

De belangrijkste doelstelling van de telecomindustrie is om mensen in staat stellen om te communiceren, of ze nu praten over de traditionele vaste lijn telefoons, of het gebruik van mobiele apparaten om gegevens te verzenden en te ontvangen. Werkgevers zijn onder andere Ericsson, Alcatel-Lucent, Huawei, Nortel, Vodafone, Orange en Telekom, evenals IT consultancy aanbieders zoals Accenture en IBM.

De sector is grofweg opgedeeld in leveranciers en vervoerders: leveranciers zoals Ericsson verkopen de hardware- en softwareproducten die carrierbedrijven zoals Vodafone, Telekom en AT & T gebruiken in hun netwerken.

Activiteiten variëren per sector bedrijf en, maar over het algemeen onder meer onderzoek en ontwikkeling van hardware of software, technical sales en marketing, en de installatie en technische ondersteuning. Bedrijven die grote netwerken en datacenters zijn ook betrokken in infrastructuur en netwerkactiviteiten.

Toegangsprijzen

Algemene vereisten

EU / EER / Zwitserse Bondsstaat

Burgers van de EU / EER / Zwitserse Bondsstaat moeten een erkenning van afgestudeerde studies voor toelating tot een Roemeense instelling voor hoger onderwijs verkrijgen, die moet worden beoordeeld door het Roemeense Centrum voor Gelijkwaardigheid en Erkenning van Diploma's (CNRED). Een certificaat uitgegeven door CNRED dat de eerdere studies van de kandidaat erkent, moet worden opgenomen in de aanvraagdocumenten, samen met het aanvraagformulier en kopieën van studiedocumenten, geboorteakte, paspoort, medisch certificaat, internationaal Engels taalcertificaat, foto's en, indien van toepassing, naam verander documenten, certificering met de status van de student en diploma.

Niet-EU

Het aanvraagdossier van niet-EU-burgers moet een aanvraagformulier en afschriften van studiedocumenten, academische verslagen voor voltooide studies, geboorteakte, paspoort, medisch certificaat, internationaal Engels taalcertificaat, document waaruit het verblijf in het buitenland blijkt en een document waaruit de betaling van de dossierverwerkingsvergoeding bestaat, bevatten.

Belangrijk: behalve deze algemene vereisten, moet elke kandidaat ook voldoen aan bepaalde specifieke vereisten bij het aanvragen van deze studie. Controleer daarom ook de pagina Specifieke vereisten.

Specifieke vereisten

Specifieke toelatingscriteria

Om te kunnen studeren aan de faculteit Elektronica, Telecommunicatie en Informatietechnologie, moeten kandidaten een toets voor Wiskunde of Natuurkunde of Programmeren hebben behaald aan het eindexamen van de middelbare school of moeten ze elk jaar een van deze vakken op de middelbare school hebben bestudeerd.

De toelating tot deze bacheloropleiding is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van het eindexamen van de middelbare school.

andere kosten

Wisselkoers: 1 euro = 4,5 lei

Voor niet-EU-studenten bedraagt ​​het collegegeld 2800 EUR per jaar.

Voor EU-studenten bedraagt ​​het collegegeld 3000 RON per jaar.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 21, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Price
Prijs
2,800 EUR
Voor niet-EU-studenten bedraagt ​​het collegegeld 2800 EUR per jaar. Voor EU-studenten bedraagt ​​het collegegeld 3000 RON per jaar.
Locations
Roemenië - Iași, District Iași
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Roemenië - Iași, District Iași
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan