Bachelor In Theater

Kadir Has University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Theater

Kadir Has University

Theater Department, die werd opgericht in 2006, is de jongste afdeling van de Faculteit Kunst en Desing in Kadir Has afdeling University.The biedt een undergraduate vier jaar durend programma, waarbij de afgestudeerden leidt tot een Bachelor of Arts graad.

Het programma is bedoeld om studenten te helpen om hun kennis en creativiteit, alsmede hun vaardigheden te ontwikkelen, die ze nodig hebben in hun toekomstige beroep als theatermakers. Het curriculum is ontworpen om onze studenten te voorzien breed scala aan mogelijkheden om specialisatie voor de professionele leven. Het dient een optimale combinatie van theorie en praktijk. Studenten beginnen hun opleiding door het trainen van de fundamentele elementen van theater en krijgen vervolgens de aandacht te richten op een bepaald gebied van belang, zoals acteren, dramatische schrijven, regisseren, theater, enz

Het wetenschappelijk personeel van de afdeling bestaat uit prominente acteurs, regisseurs en theater managers van bekende theatergezelschappen en academici. Onze docenten hebben internationale ervaring en ze hebben grote theoretische en praktische kennis van het theater. Naast hun carrière als kunstenaars, hebben ze ook een jarenlange ervaring als docent.

Met het oog op een contemporanious onderwijs te geven, de afdeling geeft een bijzonder belang aan de internationaliteit en maken haar studenten aan internationale ervaringen door middel van Erasmus en andere uitwisselingsprogramma programms, evenals internationale academische evenementen en workshops hebben.

Volgens hun interesses en talenten, kunnen onze afgestudeerden werken als acteur / actrice, regisseur, toneelschrijver, theater manager, theater instructeur en ze kunnen werken in veel andere theater-gerelateerde proffessions.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op April 25, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Turkije - Istanbul, Istanbul
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Turkije - Istanbul, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan