Bachelor In Theologisch-historische Studies

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Theologisch-historische Studies

Oral Roberts University

Het college van Theologie vergemakkelijkt door de Geest geleide groei en discipelschap in studenten en rust hen als ministers en leiders in het lichaam van Christus. Fundamenteel voor dit doel worden de studenten voorzien van een gedegen kennis van de Bijbel, een goed begrip van de theologie en een effectieve beheersing van de bediening om, door middel van de 'empowerment' van de Heilige Geest, om de genezende Evangelie van Jezus Christus te verkondigen.

Cursussen in de geschiedenis, theologie en filosofie streven om studenten een begrip van de christelijke verleden en een goed begrip van de theologische en filosofische dimensies van het christelijk geloof en de hedendaagse uitingen. "Wees altijd bereid tot verantwoording te geven aan iedereen die je vraagt ​​een reden voor de hoop die in je is. . . "(I Peter 3:15). De huidige samenleving is gevuld met een veelheid van wereldbeelden en ideeën over de aard van de werkelijkheid en waarheid. Theologie en filosofie aan ORU bereiden studenten om te gaan in de wereld van het religieuze denken en de praktijk om te getuigen van de Waarheid.

Uitkomsten

Een diploma in theologisch-historische studie bereidt je voor op een carrière in: - Kerkelijke organisaties - Ministerie - Zendingswerk - Pastorale studies

Wat heb je te verheugen op?

Wassende in de kennis van God door de studie en interpretatie van het geschreven Woord, terwijl het verkrijgen van inzicht door middel van interactieve discussies van het Woord met medestudenten en zorgzame professoren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan