Bachelor In Toegepaste Bedrijfskunde

NHL Stenden University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Toegepaste Bedrijfskunde

NHL Stenden University of Applied Sciences

De Applied Business Administration opleiding zal u volledig voor te bereiden op de veelzijdige rol van office manager. Als office manager, je bent de persoon die de interne organisatie overziet.

• Word goed opgeleid, allround probleemoplosser binnen allerlei organisaties;
• Betaalbare collegegeld in vergelijking met veel andere Europese landen;
• De opleiding omvat een betaalde stage van 10 maanden;
• Als u niet aan de Engels taal eisen, lid van onze voorbereidende cursus Engels voor het begin van dit programma;
• Toegepaste Business is de all-round management training gericht op de interne organisatie van de ondernemingen;
• Deze bacheloropleiding geeft u rechtstreeks toegang tot onze 1-jarige masteropleiding.


Snel overzicht
• Graad: Bachelor of Business Administration (BBA)
• Taal: Engels
• Start in: September, februari


Vacatures

Werkvelden

De positie van de office manager kan het best worden omschreven als die van het anker (wo) man van een organisatie. Bedrijven zijn snel aan het veranderen de laatste jaren en de processen binnen die bedrijven worden steeds complexer. Bijvoorbeeld, medewerkers mobieler. Ze werken thuis of ze zijn niet op kantoor op hun weg naar zakelijke contacten. De office manager is de aangewezen persoon om toezicht te houden (een deel van) de interne organisatie. Hij of zij heeft om ervoor te zorgen dat dingen goed verlopen, of het is ICT, inkoop, telecommunicatie, financiën, technische ondersteuning en / of administratie.

Carrière mogelijkheden

Werkgelegenheid zijn beschikbaar als:

• Projectmanager
• Hoofd Interne Organisatie
• Hoofd Service Centre
• General Assistant
• Manager Assistant

Een office manager moet goed worden opgeleid, veelzijdig in het oplossen van problemen, met organisatorische en leidinggevende vaardigheden, een service-georiënteerde aanpak, internationaal georiënteerd, improvisatietalent en flexibiliteit. (S) moet hij een uitstekende taalvaardigheid, zowel mondeling als schriftelijk, leidinggevende capaciteiten, een duidelijke visie op het werken klantgericht bezitten. Een office manager heeft innovatief te zijn en hij of zij moet de mentaliteit een pionier hebben. De office manager delegeert taken. (S) hij geeft input over management vraagstukken en doet baanbrekend werk voor het management team. Hij begeleidt een secretariaat, een afdeling of een filiaal.


Leerplan

In de eerste fase van je studie (foundation fase) zal je beginnen als een nieuwe werknemer binnen een organisatie. In de tweede fase (hoofdfase) je zal ontwikkelen van afdelingshoofd tot manager. In de laatste fase van je studie (afstudeerfase), u zal worden blootgesteld aan de verschillende aspecten van een managementfunctie.

Stichting fase

In de stichting fase maakt u kennis met de ins en outs van een bedrijf. U krijgt meer inzicht in bedrijfsprocessen, diverse management stijlen, het beheer van de financials en materialen te krijgen en je een beter begrip van de klanten van de organisatie te krijgen. In het eerste jaar, zal u zich richten op de kernactiviteiten van International Office Management.

De onderwerpen die u zal worden blootgesteld aan de volgende:

• Communicatieve vaardigheden
• Het bedrijf en alles eromheen
• Informatie- en communicatietechnologie (ICT)
• Economie
• Onderzoek methoden
• De wet

Hoofdfase

In de hoofdfase, zal je ontwikkelen van afdelingshoofd tot manager. Je zal beginnen op het middle management niveau. In deze fase vindt u de principes van de stichting fase gebruiken in leidinggevende taken, problemen en theorieën.

Het doel is om een ​​beter begrip van organisatiemanagement ontvangen. Sommige aspecten die worden behandeld zijn; personeel, marketing, sales, management vaardigheden, informatie management en kwaliteitscontrole. U zullen de studenten het eerste jaar toezicht binnen praktische gedeelte van het programma.

In het laatste deel van de strategische hoofdfase van de beheertaken worden behandeld. In deze fase zal de focus liggen op uw leidinggevende capaciteiten en het beheer van uw visie. U zal zich bezighouden met onderwerpen als financieel management, human resource management en customer relations management. Tijdens de praktische modules vindt u de manager van een afdeling binnen het praktische gedeelte zijn.

Afstudeerfase

In de afstudeerfase van je studie wordt u blootgesteld aan de verschillende aspecten van een managementfunctie. Je zal beslissen hoe de fase is gestructureerd. U zult uw specialiteit ontwikkelen of de praktijk van uw theoretische kennis.

Er zijn vele optionele modules om uit te kiezen. U kunt ook besluiten om naar het buitenland te gaan als uitwisselingsstudent, of om werkervaring. Daarnaast moet je een stage te voltooien, schrijven scriptie, en onderzoek.


Bachelor-test

U vindt het programma te voltooien door het nemen van een 'bachelor-test'. In een paper of scriptie zult u bewijzen dat u in staat om presentaties te geven op universitair niveau zijn. Gewoonlijk wordt de test uitgevoerd als een opdracht binnen een bedrijf.

U krijgt een probleemstelling te formuleren, zal je onderzoek te doen, en je zal de conclusies en aanbevelingen voor te bereiden. U zult uw project te verdedigen voor een commissie, bestaande uit hoogleraren en vertegenwoordigers vanuit de professionele sfeer van uw opdracht uw onderzoeksgebied.

Stenden Hogeschool heeft uitwisseling samenwerkingsverbanden met universiteiten over de hele wereld en is ingenomen met ongeveer 100 uitwisselingsstudenten zich elk jaar.

Indien u wenst te studeren aan Stenden als uitwisselingsstudent, moet u eerst vragen uw eigen universiteit of instelling van hoger onderwijs of ze hebben een uitwisselingsprogramma met Stenden of kijk op de lijst van onze uitwisseling partners. Als dat zo is, moeten zij in staat om u te voorzien van alle nodige formulieren en u naar extra bronnen van informatie.

Als uw instelling een uitwisselingsprogramma met Stenden heeft, zult u niet worden toegestaan ​​om hier te studeren als uitwisselingsstudent. Echter, wilt u misschien overwegen het aanvragen van toegang tot een van onze internationale masteropleidingen (in het Engels), of onze internationale bacheloropleidingen.

Bovendien kunt u een aanvraag voor onze Study Abroad programma om een ​​of twee semester aan Stenden volgen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Feb. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,060 EUR
Information
Deadline
Vraag informatie aan
EU students 17th January and 15th August. Non EU students 1st November and 31st May.
Locations
Nederlanden - Leeuwarden
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
EU students 17th January and 15th August. Non EU students 1st November and 31st May.
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum: Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
EU students 17th January and 15th August. Non EU students 1st November and 31st May.
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Nederlanden - Leeuwarden
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
EU students 17th January and 15th August. Non EU students 1st November and 31st May.
Einddatum Vraag informatie aan
Feb. 2019
Nederlanden - Leeuwarden
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
EU students 17th January and 15th August. Non EU students 1st November and 31st May.
Einddatum Vraag informatie aan
Price
- EU; 6.900 EUR - niet-EU-