Bachelor In Toerisme En Horeca

Budapest Metropolitan University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Toerisme En Horeca

Budapest Metropolitan University

Boedapest is de bruisende hoofdstad van Hongarije en een van de populairste toeristische bestemmingen in Europa. Bijgevolg, het toerisme en de horeca is een van de meest populaire opleidingen in Hongarije als in Boedapest. Dit is ook te wijten aan de kleurrijke, afwisselende natuur en mensgerichte weergave van het toerisme.

Deze bacheloropleiding biedt grondige in alle belangrijke onderwerpen en thema's in het toerisme en de horeca. Wat maakt het programma echt uniek maakt, is de gastheer van specialisaties beschikbaar voor studenten met inbegrip van Gezondheid en Welzijn Tourism Management, MICE Tourism Management en Destination Management tekenen zwaar op de rijke ervaring die de lokale toerisme-industrie opgedaan met Hongarije met een wereldberoemde reputatie vanwege zijn rijke thermische genezing water activa of haar nummer één positie in de internationale tandheelkundige toerisme. Bovendien, we leggen de nadruk op de ontwikkeling van praktische vaardigheden, dus onze studenten krijgen de kans om bijvoorbeeld zichzelf uit te dagen in de professionele competities, workshops bijwonen, of deelnemen in het hotel bezoeken.

Het programma is ontworpen voor personen die:

... Zijn open minded, creatief, veelzijdig en goed geïnformeerde, die geïnteresseerd zijn in persoonlijke communicatie zijn, reizen, hebben een goede probleemoplossende en organisatorische vaardigheden en geniet van het leren van vreemde talen.

Kernvakken:

Leisure Studies en Toerisme, Horeca en Gastronomie Studies; Service Design and Development; Toerisme Geografie; Hotel Management; Reisbureau van bestuur; Informatica, Micro-economie, maatschappijleer, grondbeginselen van het recht, Bedrijfseconomie, Accounting.

specialisaties:

 • Hotel Management
 • Gezondheidstoerisme

Specialisaties worden gelanceerd alleen als het minimum van 15 studenten willen de specialisatie aan te sluiten.

Loopbaanperspectieven:

 • touroperator
 • leider van familiebedrijven
 • toerist counselor
 • evenement organisator
 • toerisme manager van kleine gemeenten
 • en regio's
 • manager van de lokale, regionale
 • en nationale toerisme
 • animator
 • manager voor gezondheid en welzijn kuuroorden
 • midden- en top-level manager van hotels, culturele- en sportvoorzieningen
 • aantrekkelijkheid manager

Bent u geïnteresseerd in het krijgen van 2 graden? In slechts 3,5 jaar kun je een toerisme en catering van Metropolitan evenals een internationaal evenement en Hospitality Management BA graad aan Coventry University te krijgen.

Kwalificatie zoals vermeld in het diploma:

Economist in toerisme en horeca

PARTNERS:

Onze programma's worden aangeboden in samenwerking met onze professionele partners, zoals Mellow Mood Hotels, Hunguest Hotels Ltd., RAM Colosseum, en de Vereniging van Toerisme Managers.

Hoofd van het programma:

Melanie Smith PhD, Associate Professor en ResearcherAuthor van Issues in Cultural Tourism Studies (Routledge, 2015) "De essentie van het toerisme ligt in wat het geeft mensen in ruil voor hun tijd en geld. En wat ben je achter met op het einde? Er is niet veel, behalve een herinnering. En het belangrijkste onderdeel van herinneringen is de ervaring. Een verblijf in een mooi hotel kamer tijdens uw vakantie doet een mooie herinnering niet te maken. Wat we leren is hoe om te creëren en geven toeristen een onvergetelijke ervaring, of ze verblijven in een hotel, een bezoek aan een reisbureau, een gezicht, een wellness-spa of een specifieke bestemming. "† Márton Lengyel, PhD, CSc, oprichter van Heller Farkas Faculteit van Toerisme en Economie; WTO (World Tourism Organization) Expert en grondlegger van de Budapest Spring Festival Toerisme en Horeca BA is fantastisch. Als onderdeel van dit programma voel ik me vereerd. Lezingen en seminars zijn motiverend, educatieve en leuk om te wonen. Docenten en instructeurs doen hun best om te leren op een leuke, gerichte en boeiende manier. Ze doen hun uiterste best om de studenten te ondersteunen en om eventuele vragen te beantwoorden. De kennis die u opdoet voel je je inspanningen waard. Zeer interessant punt is dat de school gaf me de kans om Hongaarse leren als tweede taal.

Ilona Bonavia, student van onze Toerisme en Horeca BA programma vanaf Malta

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
7 semesters
Voltijd
Price
Prijs
2,200 EUR
Information
Deadline
Vraag informatie aan
for Non-EU students; 01.08.2017 for EU students
Locations
Hongarije - Boedapest
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
for Non-EU students; 01.08.2017 for EU students
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Hongarije - Boedapest
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
for Non-EU students; 01.08.2017 for EU students
Einddatum Vraag informatie aan
Price
per semester, voor niet-EU-studenten