Lees de Officiële Beschrijving

Degree-programma in Toerisme en Hospitality Management

Bachelor in Hospitality Management

Graad titel in het Fins: Restonomi (AMK)

Duur en de omvang van de studies:

3,5 jaar, 210 studiepunten, waarvan 30 studiepunten stage

Het hotel en restaurant business is een steeds groeiende wereldwijde industrie, die de moderne, multiculturele, klantgerichte deskundigen met een goed leiderschap en project management vaardigheden nodig heeft.

De Degree-programma in Toerisme en Hospitality Management biedt een breed scala aan studies die studenten voor te bereiden om te ontmoeten en te beheren hoge eisen van vandaag klanten voor high-class en innovatieve diensten. Studenten zullen leren hoe om hotels, restaurants en toeristische diensten te ontwerpen, hoe een bedrijf en hoe je een succesvolle leider te beheren. Verkoop en marketing vaardigheden zijn ook nodig, evenals interculturele communicatie en veelzijdige taalvaardigheden.

De cursussen worden uitgevoerd met behulp van diverse leermethoden van docenten en de groep werkt om studies in ons eigen restaurant en in samenwerking met lokale bedrijven-based project. Online leren is ook een onderdeel van het dagelijks lesmethoden.

Het onderwijs bestaat uit programma-specifieke basis studies, geavanceerde professionele studies, electieve studies, een bachelorscriptie en plaatsing. Studies zijn volledig uitgevoerd in het Engels en ze verplichte periode-lange studie of stage in het buitenland op te nemen.

De internationale mix van de studentengroep betekent dat deze doelstelling van internationalisering in Imatra kan worden bereikt, alsmede over studie en stage in het buitenland. Gastprofessoren van andere universiteiten zijn ook een deel van de studies.

De aanpassing aan de nieuwe leeromgeving en processen te vergemakkelijken, zullen we een gesprek met elke student over zijn of haar geaardheid hebben, op basis waarvan we elke student een persoonlijk curriculum.

De afgestudeerden van de opleiding zal werken als deskundigen of middle managers in het hotel, restaurant en toeristische sector. Ze kunnen worden toegepast op verschillende management, planning en ontwikkeling taken zoals receptie managers, managers restaurant, hotel sales managers, regiomanagers in restaurant ketens of bestemming ontwikkelaars. Echter, om een ​​effectieve manager, praktisch zijn, operationele expertise onontbeerlijk. Dit specifieke aspect wordt bereikt door de verplichte stageperiode.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Saimaa University of Applied Sciences »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
3.5 jaar
Voltijd
Prijs
Free
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum