Bachelor In Toerisme En Recreatie Beheer

IMC University of Applied Sciences Krems

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Toerisme En Recreatie Beheer

IMC University of Applied Sciences Krems

Bachelor in Toerisme en Leisure Management

&nbsp

Elk jaar in september verwelkomen we een nieuwe instroom van studenten voor de full-time en part-time versies van onze bacheloropleiding, dat uitsluitend in het Engels gedoceerd. De vroege stadia van de bacheloropleiding zijn voornamelijk gewijd aan algemene zakelijke onderwerpen zoals marketing en boekhouding. In latere semesters de aandacht switches om meer specifieke kwesties in verband met het toerisme productontwikkeling, het toerisme en recreatie, financiën en ondernemerschap.Het programma is met name gericht op studenten met een interesse in


• Bedrijfskunde

• Cutting-edge beheersbenaderingen

• Projectmanagement en implementatie en

• Talen

&nbsp

&nbsp

Kernvaardigheden


In een tijdperk van snel veranderende, concurrerende wereldwijde markten, aspirant-managers hebben te maken met een constante stroom van nieuwe uitdagingen. De bacheloropleiding Toerisme en Leisure Management geeft afgestudeerden van de tools die ze nodig hebben om te gaan met dit aspect van hun werk. Wij streven ernaar om u te voorzien van uitgebreide kennis van het toerisme beheer en de recreatie-industrie met een combinatie van waardevolle praktische inzichten en belangrijke theoretische elementen.

&nbsp

&nbsp

Toelatingseisen

&nbsp

Elke aanvragers voldoen aan de toelatingseisen zullen worden uitgenodigd om deel te nemen aan toelatingsprocedure van de universiteit.

&nbsp


Hoe werkt het IMC Krems toelatingsprocedure werk?


De toelatingsprocedure voor de bacheloropleiding Toerisme en Leisure Management omvat een intakegesprek. Het interview zal worden uitgevoerd in het Engels.


Voor het intakegesprek ontvangt u een Engels-talige tekst met betrekking tot een van de belangrijkste onderwerpen van de opleiding ontvangt. U wordt gevraagd om de tekst samen te vatten en te beantwoorden twee vragen op. De tijd van voorbereiding zal ongeveer 30 minuten. Alle apparatuur die nodig is voor de voorbereiding zal worden verstrekt door de universiteit. Na de voorbereidingstijd u wordt opgehaald, samen met twee of drie andere kandidaten voor het interview. Elke kandidaat krijgt een andere tekst.Het interview-team bestaat uit twee docenten van de opleiding.


In het intakegesprek aanvragers zijn dan verplicht om:


• stellen zich voor

• samen te vatten en de tekst en vragen over het te bespreken

• beantwoorden vragen met betrekking tot de opleiding


Het panel beoordeelt:


• de inhoud van uw presentatie

• de manier waarop je jezelf te uiten

• de argumenten die u gebruiktDeze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Duits
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Oostenrijk - Krems an der Donau, Neder-Oostenrijk
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan