Bachelor in toerisme management

Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in toerisme management

Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT)

Bachelor of Business in Tourism Management

GMIT Galway Campus

Deze award bereidt je voor veel van de zakelijke functies beschikbaar zijn in de toeristische sector. U zult vaardigheid die passen bij zowel de operationele en toezichthoudende het management niveau te ontwikkelen. Het programma zal ook de ontwikkeling van ondernemersvaardigheden om nieuwe business start-ups te vergemakkelijken, en in het huidige economische klimaat, zal deze vaardigheden van onschatbare waarde bij het afstuderen te bewijzen. De geïntegreerde stage in het tweede jaar, stelt u in staat om te ervaren uit de eerste hand de uitdagingen, eisen en voordelen van het werken in deze spannende en uitdagende industrie.

programma Modules


Een aantal modules komen aan bod in dit programma met inbegrip van Toerisme Operations, Financial Accounting, Computing and Information Systems, Economie, Marketing, Business Information Systems, International Transport, Toerisme Beleid en Plannen, Human Resource Management, Enterprise Development en een reeks van keuzevakken van de ene van de volgende taal en cultuur keuzes: Frans / Duits / Spaans / Iers.

stages


Na het tweede jaar examens, studenten voeren een 30-week industriële plaatsing, door de LINKS kantoor georganiseerd in samenwerking met de student. Ierse en Europese studenten kunnen hun plaatsing in België of in het buitenland te voltooien, terwijl niet-EU-studenten hun plaatsing in Ierland moet voltooien. Een industrieel project moet met betrekking tot deze plaatsing worden afgerond. Als studenten overweegt een internationale carrière, zou de school de leerlingen aanmoedigen om een ​​internationale taal te bestuderen gedurende de drie jaren van studie en om hun internationale plaatsing in een locatie die de ontwikkeling van de taal ondersteunt voltooien.

International Links


De school heeft uitgebreide internationale contacten met hotels, toeristische organisaties en educatieve organisaties. Naast de school is een actief lid van diverse hotelschool verenigingen, waaronder de Association of European Hotel & Tourism scholen (AEHT) en de Raad voor Hotel, Restaurant en Institutional Education (CHRIE).

Carrièremogelijkheden


Na afronding van dit programma, zult u in staat ofundertaking een breed scala van toezichthoudende functies binnen de toeristische industrie. Het programma zal ook een basis voor de ontwikkeling van ondernemerschap. De opname van de moderne Europese talen zal ook steun de mobiliteit van studenten binnen de Europese Unie.

Follow-on Studies


Afgestudeerden kunnen doorstromen naar het Bachelor of Arts (Honours) in Horeca management binnen de Hotel School. De school ontwikkelt momenteel een level 8 route voor studenten uit dit programma - neem dan contact op met de school voor verdere updates.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Ierland - Galway, County Galway
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Ierland - Westport, County Mayo
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates