Read the Official Description

Bachelor in toerisme

De bachelor studie opleiding aan de HTW Chur hecht waarde in een uitgebreide opleiding in het toerisme met de nadruk op het internationale toerisme en recreatie-time management. Vier full-time lessen worden elk jaar gegeven, waarbij drie gevallen worden gegeven in het Duits en het Engels en één klasse alleen in het Engels.

De studie concept is gericht op praktisch bruikbare carrière kwalificaties. De algemene doelstelling is de ontwikkeling van leiderschap competentie. Om dit te bereiken, is competentie vereist in het management, vakkennis en methodologie. Deze competentie is voorzien in een modulair systeem van een didactische en de inhoud oogpunt in de drie jaar te studeren.

Loopbaanprofiel

Toerisme is een internationale groei van de industrie met een steeds toenemende vraag naar professionaliteit. Studenten die afstuderen uit de toeristische studie cursus hebben een stevige basis om deze uitdagingen aan te gaan en worden gekenmerkt door een hoge mate van klantgerichtheid en service engagement. Ze vinden posities in deskundige en leidinggevende functies in de lokale en internationale reizen, vrije tijd, transport, evenementen en sport bedrijven, waar ze zich ontwikkelen en op de markt van nieuwe producten, het organiseren van culturele en sportieve evenementen of beheerder hele toeristische bestemmingen.

Accreditatie

De studie cursus "Bachelor of Science FHO in toerisme" is erkend door het Zwitserse Federale Ministerie van Economische Zaken, Onderwijs en Onderzoek (Eidg. Volkswirtschaftsdepartement).

toelating

Toegang tot de studie cursus is mogelijk voor:

  • Een diploma van het secundair onderwijs die voldoen aan de universiteit toelatingseisen in het land waar het secundair onderwijs werd voltooid; bv Swiss (Berufs-) Matura, Duits Abitur, Brits A-niveau (3), de Amerikaanse High School Diploma of gelijkwaardig
  • Gedocumenteerde academische kennis van de boekhouding, hetzij zichtbaar in de academische transcript van een student of met een volgende certificaat
  • Engels certificaat niveau C1
  • 12 maanden van gedocumenteerde werkervaring in een commerciële of toerisme
Studenten met verschillende diploma's uit deze voorwaarden kunnen ook worden toegelaten op basis van een individuele beslissing. Deadline De deadline is 30 april voor de volgende val semester start. Houd er rekening mee dat de datum van ontvangst van de aanvraag in aanmerking sterven zullen worden genomen om het beperkte aantal plaatsen in het programma. Inschrijving na de deadline kan worden beschouwd als in individuele gevallen.

Vergoedingen

Studenten uit Zwitserland of Liechtenstein:

  • Collegegeld per semester CHF 960.-
  • Aanvraagkosten CHF 300 .- *

Studenten uit de EU en de EVA-landen:

  • Ling per semester CHF 1 550.-
  • Aanvraagkosten CHF 300 .- *

Kanton Graubünden sancties werkgelegenheid tot een maximum van 15 uur per week, wanneer in het bezit zijn van een specifieke vergunning.

Studenten van buiten de EU en niet-EVA-landen:

  • Collegegeld per semester CHF 1 550.-
  • Aanvraagkosten CHF 3 000.-

Kanton Graubünden verbiedt alle vormen van werkgelegenheid.

De kosten van de aanvraag wordt geheven op bevestiging van een onderzoek plaats en kan niet worden gerestitueerd.

De studie vergoedingen omvatten niet de studieboeken, studiemateriaal en vergoedingen in verband met de scriptie schrijven, blok weken, en excursies, zoals reis- en verblijfskosten. Studenten moeten een efficiënte laptop computer bezitten.

* Bij aanvang van de studies zal de kosten van de aanvraag worden afgeleid uit het eerste semester collegegeld.

Program taught in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
1,550 CHF
per semester (EU)
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum

HTW Chur - Tourism International - Bachelor and Master studies

Tourism at HTW Chur: Meet our Professors: Tobias Luthe

Exchange Semester at HTW Chur in Switzerland

HTW Chur School of Tourism: Student Key Statements