Bachelor in topografie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

bachelor in topografie

Het programma omvat volgende cursussen:

Technische Project Management

Deze cursus behandelt de basisprincipes van projectmanagement voor engineering professionals. Het geeft een overzicht van het project management framework in organisaties en omvat een grondige de tools en technieken die worden gebruikt in het initiëren, plannen, uitvoeren, bewaken, beheersen en afsluiten van een project om de gestelde doelen binnen planning en budget doelstellingen te realiseren. Real life-engineering project voorbeelden worden gebruikt om de toepassing van project management concepten om technische projecten te demonstreren. De cursus is afgestemd op het Project Management Institute (PMI's) Project Management Body of Knowledge (PMBOK) en helpt de leerlingen voor te bereiden op PMI certificatie-examens.

Calculus III

Deze tekst behandelt basale onderwerpen op oneindige reeks, lijnen en vlakken in de ruimte, cilinders en kwadratische oppervlakken, functies van meerdere variabelen, limieten en continuïteit, Partiële afgeleiden, kettingregel, directionele afgeleiden, Gradient vector, raakvlakken, dubbele en drievoudige integralen, gebieden , momenten, centrum van de massa, volume, dubbele integralen in polaire vorm, triple integralen in cilindrische en sferische coördinaten, lijnintegralen, vector velden stelling van Green, oppervlakte-integralen, Stokes stelling, en de divergentie theorema. Studenten zijn verplicht om uitgebreide aantal problemen en de computer opdracht met behulp van de wiskundige softwarepakket Maple lossen.

Landmeetkundige I

Deze cursus behandelt de basisprincipes van het landmeten en de basis voor topografische problemen in topografie. Zoals de cursus behandelt de aarde (aarde en heelal, de aarde grootte metingen, spheroïde, sferische driehoeken), de wijze van onderzoek en de mapping (inleiding, klassieke terreinonderzoek, onderzoek vanuit de lucht, en het Global Position System), wiskundige beoordeling (functie, afgeleide, differentiaal van een functie), en de theorie van de fout (statistiek en waarschijnlijkheden, soorten fouten toevallige fouten en berekeningen, toevallige fout voor indirecte metingen, metingen van verschillende betrouwbaarheid. Hoekmetingen en instrumenten (definities, instrumenten fouten van hoekmetingen) .Distance metingen (definities en typen, directe metingen. gedrag van de systematische fout in de directe meetmethoden en apparatuur voor indirecte metingen vermindering van afstanden tot projectie-plan), egaliseren en instrumenten (definities, methoden van nivellering), de uitvoering van landmeetkundige werkzaamheden (basis netto werk, berekening principes), gebieden berekeningen (reguliere en onregelmatig cijfers).

Laatst bijgewerkt op nov 2014

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

LIU provides a well-established post-secondary education to over 20,000 full-time and part-time students in the undergraduate and graduate levels nationally and internationally.

LIU provides a well-established post-secondary education to over 20,000 full-time and part-time students in the undergraduate and graduate levels nationally and internationally. Lees Minder