Bachelor In Vastgoed En De Waardering Van Activa

Kadir Has University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Vastgoed En De Waardering Van Activa

Kadir Has University

Real Estate en waardering van activa specialisatie is een nieuw beroep zeer vereist door de Turkse economie en markten. Het onderwerp van Real Estate en waardering van activa is onafhankelijke vaststelling door de hand van een taxatie specialist van de waarden van vastgoed, vastgoed en aanverwante rechten en verplichtingen, activa in de balansen van bedrijven en banken geregistreerd, garanties genomen door dezelfde rechten en verplichtingen die voortvloeien uit de overeenkomsten die zij ondertekend en vele troeven zowel op een bepaalde datum. Real Estate en waardering van activa afdeling is een afdeling van 4 jaar voor de eerste keer op dit gebied in Turkije om de waardering specialisten te verhogen en bereiden studenten voor op SPK Valuation Specialisatie Examens geopend.

WAARDERING SPECIALIST

Een waardering specialist is een professional die zich bezighoudt met de waardering activiteit. Waarderingsspecialisten kan werken in waarderingsbedrijven door een dienstencontract of ze kunnen werken als zelfstandige specialisten. Om een ​​taxatie specialist te worden, moet men af ​​te studeren aan een instelling voor vier jaar hoger onderwijs en moet een Valuation Specialist License door Turkse Capital Market Board (SPK) toegekend hebben gekregen.

INTERNATIONALE DIMENSIE

Sommige internationale instellingen hebben gevormd om de regels tijdens waarderingsprocessen en de internationale normen voor de kwalificaties van waarderingsspecialisten te volgen te bepalen. Onder deze instellingen zijn: International Valuation Standards Committee, Beoordeling Institute, Institute of Real Estate Management, etc. Het bestaan ​​van een groot aantal internationale instellingen op het gebied van waardering is een indicator die aangeeft hoe belangrijk dit beroep internationaal heeft opgedaan. Overheidsinstellingen in Turkije over dit onderwerp zijn de Capital Market Board (SPK) en Banking Regulation en Toezicht Agency (BDDK). Onze afdeling geeft veel gewicht aan professionele cursussen Engels als gevolg van de internationale dimensie van het onderwerp.

Betekenis en toekomst van het vak

Waardering is gerelateerd aan de volgende activiteiten: Real en financiële markt transacties, zoals onteigening, privatisering, verkoop en hypotheek. Ondernemingen met betrekking tot dit onderwerp zijn banken, lening vragers, openbare eigendom bedrijven, investeringen in vastgoed partnerships en factoring en financiële leasing bedrijven. De regelgeving en toezicht Agency Banking (BDDK) publiceerde een verordening op 29 september 2007 met betrekking tot de waardering, waarin de waardering bedrijven verplicht om het onroerend goed genomen als garantie voor commerciële leningen of toegezegd in het kader van de hypotheek te melden. Al deze benadrukken hoe belangrijk het beroep is. Er is grote vraag naar de waardering activiteiten in Turkije. Deze vraag zal verder toenemen in de nabije toekomst. Echter, er is niet een voldoende aantal onafhankelijke waardebepaling bedrijven en waardering specialisten die deze vraag kunnen voldoen.

Onze faculteit

Onze faculteit bestaat voornamelijk uit hooggekwalificeerde leden van de SAS. Een van onze superioriteit in het onderwerp van het onderwijs is dat we zal als gastheer van actieve en ervaren mensen die actief werkzaam zijn op het gebied van toegepaste vastgoedwaardering, eigendomsakte registratie en kadaster als gast academische leden. Onze faculteit leden in de toegepaste onderwijs zal zeker uit te rusten onze studenten met de hoogste praktische en toepassing vaardigheden.

Werkterreinen

Gebied van werkgelegenheid en werk voor de afgestudeerden van SAS Real Estate en Asset Valuation Department zijn: banken en financiële leasing bedrijven; real estate management en estate consultancies; planning instellingen; investeringen in vastgoed partnerschappen; land en de ontwikkeling van percelen en het bouwen van ondernemingen (zoals Housing Development Administration (Toki)); bouw, vastgoed en onteigening eenheden van de openbare instellingen; in kaart brengen en bouwondernemingen; hypotheek en onroerend goed taxatie (taxatie) bedrijven; vastgoedproject ontwikkeling; beheers- en controlesysteem van instellingen; verzekeringsmaatschappijen; privatisering toediening; belastingadministratie; en de algemene directie van de nationale goed. Het is duidelijk uit het bovenstaande dat de afgestudeerden van de afdeling moeite met het vinden van een baan en werken niet zullen ervaren genoemd uitgebreid en diverse werkgebieden. Ten gunste van de afdeling door de getalenteerde studenten die geïnteresseerd zijn in dit onderwerp zal de grootste bijdrage aan de ontwikkeling van onze universiteit vormen zijn.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op April 25, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Turkije - Istanbul, Istanbul
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Turkije - Istanbul, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan