Bachelor in visuele effecten

SAE Institute Leipzig

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in visuele effecten

SAE Institute Leipzig

Bent u een gepassioneerde fan van visuele effecten en film en willen starten of verder een carrière in de filmindustrie, gaming-industrie en de reclame-industrie, de opleidingen, onderwijs en opleiding van de afdeling Visual FX & 3D-animatie te ontwikkelen vormen een solide basis voor een je carrière te starten in deze delen van de creatieve industrie. In de opleiding vindt u de nodige kennis en vaardigheden in projecten, die van belang is in de productiesector VFX leren.

De studie reglement voorziet in twee delen van de cursus, de beroemde en erkend door de industrie SAE Visual FX & 3D Animatie Diploma en een Vrijgezellenfeest, geleerd in de extra vaardigheden en gebieden, zoals processen in de creatieve industrie, project management, auteursrechten en speciale technieken uit de film - en animatie-industrie worden behandeld. De cursus wordt afgesloten met een internationaal erkend BA / BSc (Hons) Visual Effects Animation *, gevalideerd door Middlesex University in Londen.

full-time

Voor de full-time variant (fast-track) is de normale termijn voor een Bachelor of Arts / Science (Hons.) Visual Effects Animation * 96 weken of 24 maanden. Het onderzoek in de fast-track voor snellere graad, een eerdere invoer baan en dus ook een zeitigeres inkomen.

In full-time studie van de delen van de cursus van Visual FX & 3D Animatie Diploma parallel aan bachelorniveau worden voltooid.

Zijn de eisen voor full-time studie (nog) niet voldaan, met Visual FX & 3D Animatie Diploma, de eerste fase in deeltijd voor 72 weken en 18 maanden onmiddellijk worden afgerond. bachelorniveau kan zijn opgebouwd 3D-animatie Diploma in een later stadium in de progressie Bachelor Jaar na het succesvol afronden van de Visual FX &. Ook hier is er een keuze tussen een proef-modus voor 48 weken of 12 maanden of als alternatief 96 weken en 24 maanden.

part time

Voor de part-time opleiding varianten, de standaard periode van studie voor een Bachelor of Arts / Science (Hons.) Visual Effects Animation * afhankelijk van de studie-modus of 120 weken 30 maanden of 168 weken en 42 maanden.

De afgestudeerde in de eerste studiefase Visual FX & 3D Animatie Diploma is een beroepsopleiding met een hoge praktische inhoud en bereidt voor technische en ambachtelijke activiteiten. Het diploma is de minimale kwalificatie voor de gamesindustrie wortel met succes te nemen. De Bachelor niveau vult deze economische aspecten, team, organisatie of marketing vaardigheden.

beroepen

  • 3D / 2D-Animator
  • CG Generalist
  • optakelaar
  • Kijk Dev Artist
  • kunstenaar teruggeven
  • Lighting TD
  • Roto / Paint Artist
  • VFX Coordinator
  • MatchMover
Deze school biedt programma's in:
  • Duits
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
24 - 42 maanden
Deeltijd
Voltijd
Locations
Duitsland - Kitzscher, Saksen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Duitsland - Kitzscher, Saksen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan