Bachelor in voedsel ondernemerschap

Aeres University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in voedsel ondernemerschap

Aeres University of Applied Sciences

Eten: er is geen ander product in de wereld die iedereen gebruikt en koopt dagelijks. Voedsel invloeden wie we zijn, veroorzaakt politieke conflicten, maar brengt ook mensen samen. Al decennia lang, heeft een overvloed aan voedsel voor veel mensen in deze wereld, maar is niet zo gewaardeerd. In een steeds veranderende wereld met een groeiende bevolking, zullen we meer voedsel elke tien jaar nodig. Aan de andere kant: eten is iets wat we samen genieten. Iets wat we delen, en willen goed gebruik van te maken. Dus vraag jezelf af: heb je de zorg over voedsel? Wilt u bijdragen aan een ander eten systeem? Wilt u voedsel producten of diensten te creëren in het levensmiddelenbedrijf die een verschil zal maken? Kiezen voor de cursus Voedsel Entrepreneurship.

Dit eenjarige Bachelor programma wordt samen met de Jeugd Voedsel Movement (YFM) aangeboden. Als resultaat van deze unieke samenwerking, zult u in staat om in contact te komen met interessante bedrijven te krijgen; Bovendien zal de YFM u in staat om uw bereik uit te breiden op de agribusiness en haar stakeholders.

Een voedingsmiddel revolutie vindt plaats op dit moment: afscheid van fast food, verwelkomen wij goed, schoon en eerlijk voedsel. In deze verstedelijkende wereld is er een behoefte om mensen weer naar hun voedsel. Als afgestudeerde van Food Ondernemerschap, kunt u een bijdrage leveren aan deze verandering. Tijdens deze 1-jarige opleiding leert u hoe u uw eigen (voedsel) bedrijf en hoe u uw producten en diensten op de markt. Op de top van dit alles, zullen persoonlijke coaching worden aangeboden om u te ondersteunen bij het opbouwen van een bedrijf in lijn met je dromen, kwaliteiten en waarden.

Het programma is erop gericht in de eerste plaats op de ondersteuning van u om uw eigen bedrijf of organisatie. Maar als een erkende Bachelor of Business Administration, het zal ook zorgen dat u een in aanmerking komende kandidaat voor jobs zoals:

  • product Developer
  • Logistiek manager
  • Marketing Manager
  • Kwaliteitscontrole
  • Ondernemer

Afgestudeerden zijn ondernemende en innovatieve mensen die gewend zijn om te werken in multidisciplinaire teams, in staat om de mogelijkheden te gebruiken om bij te dragen tot een voedselsysteem dat de wereld kan voeden op een duurzame manier.

Programma gezamenlijk MET DE JEUGD voedselbeweging

De Jeugd Eten Movement (YFM) is bezig met een goede, schoon en eerlijk voedsel. Door middel van eet-ins, het Food Film Festival, talkshows en de YFM Academie, deze beweging maakt de jongeren bewust van het voedsel keuzes die ze maken, op een positieve en motiverende manier. Voedsel wordt vaak als vanzelfsprekend, maar dat is niet de manier waarop het zou moeten zijn. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, het eten is een van de meest complexe onderwerpen van onze tijd; het raakt alle belangrijke sociale en ecologische thema's. Bijdragen, deel te nemen. Combineer uw idealen met de wetenschap, onderzoek en ondernemerschap.

Het programma maakt je automatisch lid van de Jeugd Voedsel Movement.

KWALIFICATIE

Na het succesvol afronden van het eenjarige programma, zal afgestudeerden de Ingenieur graad (bachelor graad) in Business Administration en Agribusiness ontvangen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Aeres University of Applied Sciences
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Locations
Canada - Halifax, Nova Scotia
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Nederlanden - Almere, Flevoland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Nederlanden - Dronten, Flevoland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan