Bachelor in voedsel wetenschap en technologie

Lebanese International University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in voedsel wetenschap en technologie

Lebanese International University

Bachelor in Food Science and Technology

Het programma omvat volgende cursussen:

Eten Service Management

Het discussen technieken van het beheer van de functionele werking van de food service: Inkoop, budgetten, en de controle van het management. Het zal zich richten op de ontwikkeling van kleine en grootschalige kookkunsten, menu planning en standaard recept manipulatie in overeenstemming met de voeding wijzigingen. Het zal ook de nodige vaardigheden en kennis te ontwikkelen om te helpen bij het beheren en het verstrekken van maaltijden via een institutionele foodservice. Aspecten van de organisatorische vormgeving, leiderschap, motivatie, onderhandelen, resource management, marketing, productie, veiligheid en hygiëne kwesties worden besproken. Vereisten: Management van organisaties (Beginselen van het management, inleiding tot het management), NUTR 250, BMGT200..

Technologie van Food Products Toepassing van biotechnologie voor de productie van grondstoffen, alsmede op de productie, verwerking, opslag, verpakking, bereiding van rood producten wordt kort besproken. Verschillende chemische, microbiologische en fysische veranderingen die optreden aan voedsel worden geïntroduceerd. Vereisten: ENGL 150

Basic Nutrition

Inleiding tot de wetenschap van voeding. Studie van de principes van voeding en de toepassing ervan binnen de concepten van wellness, fitness en gezondheid, persoonlijke rood keuzes, voedsel groepen en gidsen, de keuze van de voeding betreft evenwichtige voeding en dieet plannen, basisinformatie over voedingsstoffen en energie en hun bronnen, het identificeren van waarheden en untruths onder geadverteerd conclusies van voedingsmiddelen, in aanvulling op het huidige controversiële kwesties over suppletie en populaire diëten worden besproken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
139 USD
per credit
Locations
Libanon - Beiroet, Beiroet
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Libanon - Beiroet, Beiroet
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan