Bachelor in voedsel wetenschappen en technologieën
Mediterranea University of Reggio Calabria
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Reggio Calabria, Italië
Talen
Engels
Studieformaat
Op de campus
Duur
3 jaar
Tempo
Full time
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Oct 2024
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
Eerste jaar
- Elementen van de Wiskunde
- Plant Biology
- chemie
- Elements of Physics
- GENETICS
- Engels
Tweede jaar
- Plant Biochemie en Fysiologie
- Plant Biochemie
- Plant Physiology
- Defense of Food and Producten tegen ongedierte
- Chemie en voedselveiligheid
- Pathologie van planten en plantaardige producten
- Agronomie en Industrial akkerbouwgewassen en Boom fruitteelt
- Agronomie en Industrial akkerbouwgewassen
- Industriële Tree Fruit Cultuur
- Laboratorium Data Processing Methods and Tools
- Unit Operations in de Food Industry I
- Wet van de Agri-Food Markets
Derde jaar
- Fundamenten van agrarische industrie en het beheer van Voedselkwaliteit
- Engineering van de Agri-Food Systems
- Hydraulica
- Gebouwen voor agrarische industrie
- Microbiologie van voedingsmiddelen
- Algemene Microbiologie
- vergisting Microbiologie
- Chemische Analyse en controle op levensmiddelen
- Technologie van Agri-Food Packaging and Distribution
- Agri-Food Economie en Beleid
- Agri-Food Economie en Marketing
- Agri-Food Policy
- Animal Nutrition and Animal Feed Techniek
- Principes van Animal Nutrition
- Diervoeder Techniek
- Keuzevakken
- Laatste project
- Stage
- Leerlingwezen en Begeleiding
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Bachelor in voedselsysteem: management, duurzaamheid en technologieën
- Parma, Italië