Bachelor in voedsel wetenschappen en technologieën

Algemeen

Beschrijving van opleiding

etuyj

Eerste jaar

  • Elementen van de Wiskunde
  • Plant Biology
  • chemie
  • Elements of Physics
  • GENETICS
  • Engels

Tweede jaar

  • Plant Biochemie en Fysiologie
    • Plant Biochemie
    • Plant Physiology
  • Defense of Food and Producten tegen ongedierte
  • Chemie en voedselveiligheid
  • Pathologie van planten en plantaardige producten
  • Agronomie en Industrial akkerbouwgewassen en Boom fruitteelt
    • Agronomie en Industrial akkerbouwgewassen
    • Industriële Tree Fruit Cultuur
  • Laboratorium Data Processing Methods and Tools
  • Unit Operations in de Food Industry I
  • Wet van de Agri-Food Markets

Derde jaar

  • Fundamenten van agrarische industrie en het beheer van Voedselkwaliteit
  • Engineering van de Agri-Food Systems
    • Hydraulica
    • Gebouwen voor agrarische industrie
  • Microbiologie van voedingsmiddelen
    • Algemene Microbiologie
    • vergisting Microbiologie
  • Chemische Analyse en controle op levensmiddelen
  • Technologie van Agri-Food Packaging and Distribution
  • Agri-Food Economie en Beleid
    • Agri-Food Economie en Marketing
    • Agri-Food Policy
  • Animal Nutrition and Animal Feed Techniek
    • Principes van Animal Nutrition
    • Diervoeder Techniek
  • Keuzevakken
  • Laatste project
  • Stage
  • Leerlingwezen en Begeleiding
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Located in the center of the Mediterranean, the University provides a wealth of knowledge built on every aspect of this area: the ideal springboard for those who want to study in Reggio and build thei ... Lees meer

Located in the center of the Mediterranean, the University provides a wealth of knowledge built on every aspect of this area: the ideal springboard for those who want to study in Reggio and build their own future in a city with a metropolitan breath, engaging for its beauty... Lees Minder